Svart/hvitt

Oppgave 6 i vårens kort-o-mania på scrapping.no var å lage kort i svart/hvitt. Ingen andre farger skulle brukes. Pga Grorudtreffet og DT-kort for PhunnyFace ble ikke mitt kort laget før samme dag som innleveringsfristen, og det ser ut til at jeg har klart å lage et kort som ikke lyser meg lang vei, for det er flere som har bommet på tippingen sin. Da er jeg superfornøyd!!!

Med hurtigscrapping på menyen ble kortet i seg selv ganske så enkelt. Jeg har brukt svart og hvit bazzill, Core’dinations i fargen Black Soot  som jeg har gått over med sandpapir (det store svarte tannhjulet) og en kartong til som er kjøpt på Bikuben som har en rynkete struktur som er ganske så tøff selv om det ikke syns på bildene. Mønsterpapiret jeg har brukt er fra 7gypsies og heter Black Friars (er fra Paddington-kolleksjonen). Happy Birthday-stempelet er fra Magnolia. Det hvite tannhjulet har fått en overlay fra Hambly (Mini Graph).

Svarte og hvite innsider også. Nok et tannhjul i den skrukkete kartongen med en skruebrad. Tekststempelet kommer fra North Star Stamps, mens nettingen er fra Tim Holtz’ Mixed Media-plate. Den tekniske tegningen er også fra TH (Steampunk).

En rest av mønsterarket (som forsåvidt også var en rest i utgangspunktet) og litt hvit bazzill med tekststempel fra Mini Muse-platen til TH.

One thought on “Svart/hvitt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.