Sjokoladepose!!

Forrige ukes oppgave på Kort-o-mania på scrapping.no var å lage en dekorert pose som skulle kunne lukkes. Sent ute som jeg var mekket jeg dette sammen i løpet av mandagen og leverte ca en time før fristen.. Men hurtigscrappingen (brukte 6 timer totalt inkludert ALT, for meg er det hurtigscrapping) lønte seg, for jeg stakk av med seieren!!

Min nye regel om alltid å bruke en eller annen rest av mønsterark sto seriøst i fare for å bli brutt på denne posen, jeg hadde nemlig pekt meg ut tre av arkene fra Till Mor-kolleksjonen til Pion Design (Klänningar, Morsdagsros og Blått porslin) og skjønte ikke helt hvordan noe annet skulle passe inn før jeg fant frem en rest fra arket med border fra Väntan på Tomten II-kolleksjonen, også det Pion. De brune stripene fra det arket passet fint inn på siden av posen og dermed var resteregelen min på trygg grunn igjen.

Det søte motivet Chocolate Smiles fra Mo Manning har jeg hatt lenge, men ikke fått brukt før nå, den ungen er jo såååå herlig!! Og som alltid er motivet fargelagt med Copics, fargene kommer som vanlig nederst i innlegget. Hva passer vel bedre til et motiv av et sjokoladespisende barn enn å skrive på at “Sjokolade kurerer alt!”? Siden jeg hadde så liten tid ble teksten skrevet for hånd.

Blomstene har jeg laget av mønsterpapiret som er brukt på posen, de har blitt pyntet litt med perler fra Kaisercraft (Denim) og FabScraps. Grenene har blitt punchet ut med en EK-punch og pyntebærene kommer fra Kort og Godt. Osteklut har også fått være med denne gangen. Pyntenålen fikk jeg av Yasmine i bursdagen min, jeg syns de er så fine at jeg ikke har turt å bruke de før nå, men fargen på perlen passet så perfekt til mønsterarket her at jeg ikke kunne la være.

Det er ikke uvanlig på mine prosjekter med en skjult tag. Denne gangen ble det to, begge med fornuftige ord om sjokolade.

Begge tagene er laget av Magnolia-dies, på denne har jeg festet et bånd (kjøpt på Stoff & Stil) med en jump ring fra Tim Holtz og en liten hjertecharm, som var en del av goodiebagen på Grorudtreffet for to uker siden.

Baksiden har de samme mønsterarkene som på forsiden, flere kloke ord om sjokolade og flere Denim-perler fra Kaisercraft, i tillegg til trimmings fra Tim Holtz og mer osteklut.

Til slutt: en liten titt på Copicsene jeg har brukt for å fargelegge det herlige motivet.

One thought on “Sjokoladepose!!

  1. Du lager så utrolig flotte kort!!! Så gjennomførte ned til minste detalj!
    Det er ikke så mange stempelmotiver jeg synes er flotte – men dette var bare det søteste og herligste jeg har sett!
    Tusen takk inspirasjonen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.