Juleklem {PhunnyFace}

Jeg har laget et nytt julekort med det søte motivet “Nisse med lussebullar”. Denne gangen har jeg brukt noen fantastiske ark fra Maja Designs Vintage Winter-kolleksjon i tillegg til Bazzill i fargene Twilight Medium og Vanilla: “Luften är krispig”, “Baka en julkaka” og “Trivs i kylan”.

I’ve made another Christmas card with the cute image “Santa’s little helper with saffron buns”. This time I’ve used some fabulous papers from Maja Design’s Vintage Winter collection in addition to my Bazzill Twilight Medium and Bazzill Vanilla: “Crispy air”, “Bake a Christmas Cake”, and “Enjoy the Cool”. 

Kortet i seg selv er laget med Lifestyle Crafts Nesting Frame 8-dies, nissen er stanset ut med Spellbinders Petite Ovales Large-die med matte av Petite Scalloped Ovales Large. “Juleklem”-stempelet fra North Star Stamps er stemplet på et banner jeg har laget med Tim Holtz’ Tattered Banner-die. Jeg har stanset ut noen små snøflak med en Martha Stewart-punch og lagt på Liquid Pearls i fargen Baby Blue. Liquid Pearls White Opal har jeg brukt rundt motivet. Ellers har jeg satt på brune perler fra FabScraps og en tynn blonde (Lace grey). Kantene på alle panelene er svertet med Distress Ink Vintage Photo.

The card itself is made with Nesting Frame 8 dies from Lifestyle Crafts. Santa’s little helper is made with a Spellbinders die (Petite Ovales Large) matted on Bazzill Vanilla that I’ve run through my Grand Calibur with a Petite Scalloped Ovales Large die. I’ve stamped the “Juleklem” (Christmas hug) stamp from North Star Stamps on a banner I’ve made with Tim Holtz’ Tattered Banner die. I’ve punched a few snowflakes with a Martha Stewart punch and added Baby Blue Liquid Peals on the snowflakes and the scallops. I’ve also used Liquid Pearls White Opal around the image. In addition to that, I’ve added brown pearls from FabScraps and a thin grey lace. All the edges have been inked using Distress Ink Vintage Photo.

Motivet har blitt fargelagt med Copics. Fargene jeg har brukt kommer nederst i innlegget.

The image is colored with Copics, the colors I’ve used are at the bottom of the post.
Samme oppsett på innsidene som på fronten. Her har jeg stemplet et tekststempel fra Stempelglede med Distress Marker Stormy Sky. Inkidos Stars-stempel har blitt stemplet rundt kantene, også der har jeg brukt Distress Marker Stormy Sky.
The same setup on the insides as on the front. I’ve stamped a text stamp from Stempelglede with Distress Marker Stormy Sky. I’ve also stamped Inkido’s Stars stamp around the egdes with the same Distress Marker.
Enkel bakside. Poststempelet fra North Star Stamps og 24 december-stempelet fra Magnolia  har begge blitt stemplet med Distress Marker Faded Jeans, mens stjernene fra Inkido er stemplet med Distress Marker Stormy Sky også her. Til slutt har jeg sprayet litt Goosebumps på kortet, syns det blir kul effekt av det!!
Simple back. I’ve stamped both the post stamp from North Star Stamps and the 24 december stamp from Magnolia with Distress Marker Faded Jeans, while the stars from Inkido have been stamped with Distress Marker Stormy Sky, the same as on the insides. Lastly I’ve spritzed some Goosebumps on the card, I like the effect!! 
Til slutt som lovet er fargene jeg har brukt for å farge motivet mitt!
As promised; the colors I’ve used to color my image!

2 thoughts on “Juleklem {PhunnyFace}

  1. Nydelig kort!! Likte formen på det, og herlige farger du har brukt sammen. Utrolig søtt motiv og utrolig bra fargelagt. Gratulerer med DT! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.