Kort til Cornelia

Cornelia lurte for en tid tilbake om jeg kunne kjøpe “bartepunchen” til Martha Stewart for henne, for hun fant den ikke i en eneste svensk butikk, de var utsolgt overalt, og ifølge ryktene er visst jeg innom Bikuben med jevne mellomrom (skjønner ikke hvordan de ryktene har oppstått…), så forrige gang jeg var der ble bartepunchen til Cornelia kjøpt. Men jeg kunne jo ikke sende bare en bartepunch, det ville ha blitt for kjedelig. For de som er kjent med kortene til Cornelia er det veldig mye forskjellig hun lager, og alltid veldig personlig. Mine kort, derimot, har stort sett det samme 6×6-formatet hver gang, med visse enkle unntak. Jeg fant fort ut at kort til Cornelia måtte være et slikt unntak, så selv om det ser ut som et vanlig 6×6-kort ved første øyekast er det ikke HELT vanlig..

Med skikkelig inspirasjonstørke var det ikke bare bare å skulle sette sammen et kort. Det er flere som har sagt til meg at de ønsker å lifte  30-årskortet jeg lagde for litt siden, men nå har jeg kommet dem i forkjøpet og liftet kortet selv. Jeg har brukt mønsterarkene “1915” og “1916” fra Vintage Summer Basics-kolleksjonen til Maja Design.

Som på 30-årskortet har jeg lesset på med blomster, her er det litt fra Papirdesign og sikkert også litt fra WOC, i tillegg til en blomst fra Prima som jeg har malt med hvit dabber (Primablomstene jeg har er alle rosa, og det passer jo ikke til et blått kort). De blå blomstene og pyntebærene fra Kort og Godt har også blitt behandlet med litt hvit dabber, i tillegg til at alt har blitt dynket i Perfect Pearls Mist. Har også brukt dies fra Magnolia til å lage snirkler og grener, kantene er svertet med Distress Ink Walnut Stain og jeg har lagt på Stickles Star Dust på alt.

Motivet “Chocolate Smile” fra Mo Manning er som alltid fargelagt med Copics. Stempler fra Stempelglede har blitt stemplet i kantene og jeg har satt på Liquid Pearls White Opal i klaser på tre og tre. Scallopkanten rundt har også fått Liquid Pearls, her i fargen Bisque.

Her er kortet halvåpent. Istedenfor fire sider, som mine kort vanligvis består av, har dette seks. Det gjorde også at jeg måtte finne en finurlig måte å lukke kortet på. Har stanset ut lukkingen min med en Tim Holtz-die i grungepaper som jeg har dekt med Foil Sheet (også fra TH). Det har blitt banket med TH-hammeren, før jeg har klint litt hvit dabber oppå det hele og tatt sandpapir oppå der igjen når det hele har tørket. På baksiden av grungepaper-biten har jeg limt på mønsterark, jeg vil jo ikke ha det grått og vil at det skal matche resten… Har sneket inn en magnet mellom mønsterarket og biten med grungepaper og en magnet til under mønsterarket på forsiden, så kortet er ordentlig lukket når det skal være det.

Helt utbrettet med innsidene. To små eventyrsjokolader oppi en lomme, og tekst på begge av de andre to sidene.

Utsidene (den ene helt til venstre er teknisk sett en innside når kortet er lukket). Tekststemplene er fra Stempelglede.

Dette er baksiden av kortet når det er lukket. Samme oppsett som på resten av kortet. Alle paneler er sydd og svertet med Distress Ink Walnut Stain og revet her og der. De blå perlene er fra Kaisercraft, stemplene rundt omkring er en blanding av Stempelglede, Inkido, Basic Grey og Kort og Godt.

Et siste bilde for å vise hvor tykt kortet faktisk ble med alle lag og lommen inni til eventyrsjokoladene.

4 thoughts on “Kort til Cornelia

  1. Det här kortet är inget annat än ett Mästerverk och jag är sååååå glad att du har gjort det till just mej! Tusen och åter tusen TACK!!!

  2. Fantastisk nydlig kort 🙂 Elsker fargene, men hvor er copic samlingen din på slutten av innlegget?? 🙂 Hehe, klem 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.