Bo Bunny-kort

Jeg syns pyntebærene fra Kort & Godt er helt fantastisk nydelige, og jeg er tydeligvis ikke den eneste, for det var en dame som spurte inne på scrapping.no for litt siden om noen hadde slike pyntebær å bytte bort eller selge. Ina, som damen heter, hadde selv hvite/beige, men ønsket seg andre farger, så det var midt i blinken for meg som ikke har funnet hvite/beige, men som veldig gjerne ønsker meg noen. Vi ble derfor enige om å bytte fire klaser, jeg skulle sende to klaser rosa, en klase brun og en klase blå, mens hun sender fire klaser med hvite/beige pyntebær. Vinn-vinn, spør du meg!!!

Jeg måtte jo sende med et kort sammen med pyntebærene, og for en gangs skyld har jeg brukt noe annet enn Pion Design og Maja Design, dette er nemlig papirer fra Bo Bunny, laget til et enkelt lite kort på 5 x 5″, med rygg på 1/8″, en forandring fra min vanlige 1/4″-rygg. Arkene kommer fra Country Garden-kolleksjonen, jeg har brukt “Morning Sunrise”, “Cut Outs”, “Item #12CG886” og “Combo Stickers”, i tillegg til hvit Bazzill og grønn Bazzill (Parakeet).

Et lite nærbilde. Knapper fra stæsjet mitt, litt divine twine i fargen Lemon og litt tekst håndskrevet med Distress Marker i fargen peeled paint.

Innsidene er også ganske enkle. Mønsterark med sommerfugler på venstresiden (den ene sommerfuglen er limt på med 3D-puter), tekst og sommerfugl fra utklippsarket på høyresiden.

Enkel bakside med flere knapper, mer divine twine og et stempel fra Stempelglede, stemplet med distress ink peeled paint.

2 thoughts on “Bo Bunny-kort

  1. Håååå, du søøøte tid!! Dette var råååååstilig!! Nå fikk jeg bare lyst til å løpe rett opp på lekerommet å kose meg med noe heeelt enkelt. Det er jammen lenge siden jeg har laget noe CAS som ikke har vært til en barnebursdag! 😀
    Takk for sårt tiltrengt inspirasjon! *klem*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.