Like gammel som Lego

I januar (!) fikk jeg bestilling på et bursdagskort til en herremann som blir 80 år, akkurat like gammel som Lego… Ting her i huset blir som kjent prokrastinert, og først nå er kortet ferdig, det er bra bursdagen er i september, sier nå jeg… Bruk av liljekonvallarket til Pion Design var et must, ifølge bestiller. Jeg har en snikende følelse av at hun har snoket rundt i bloggen og funnet bursdagskortet bestefar fikk til 90-årsdagen sin i fjor.

Med seriøs scrappetørke er det ikke bare bare å måtte sette seg ned for å lage bestillingskort, men jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på disse rammekortene som er så fine. Mitt ble et veldig enkelt et, men ofte er visstnok det enkle det beste har jeg hørt. Andre ganger er det bare å lesse på, det kommer forøvrig et sånt kort her snart også!!  Her er det da brukt arkene Liljekonvalj 6×6″ og Blad, begge fra Sagan om våren-serien. Tallene er stanset ut med dies fra QK (Santa’s workshop).

En liten flaske fra Tim Holtz med “Gratulerer”-stempel fra NSS inni på Liljekonvalj-arket, blomster fra Papirloftet og Papirdesign og perler fra Kaisercraft (fargen Lush) er med på å pryde forsiden og det er det hele.

Navnet til mottaker er festet på siden med thickers fra AC (Sunny Glitter foam letter stickers), veldig enkelt også det.

“Hurra for deg” er stemplet på innsiden av rammen, og en liten ticket med liljekonvall fra Tagsark (Sagan om våren) med årstallet skrevet med distress marker peeled paint er alt innsiden har fått av pynt. Det bør være nok av skriveplass på høyresiden her til å skrive en personlig hilsen. På baksiden har jeg brukt mer av tagsarket til Sagan om våren-serien.

Frimerkene kommer fra Förgätmigej-serien, også det Pion Design. Tekststempel fra Stempelglede og poststempler fra Kort og Godt. Et litt uinspirert kort kanskje sånn rett etter ferien, men jeg kommer sterkere tilbake (håper jeg).

One thought on “Like gammel som Lego

  1. Så flott å se at det skjer ting her igjen:) Flott start med rammekortet, liker godt hvordan du har dandert blomstene og lagt til de små perlene rundt. Tilslutt må jeg si tusen takk for fantastisk fin kommentar i bloggen min. Håper du heier hardt, for det kom mange fine bidrag til denne runden!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.