Sara 5 år

Forrige ukes oppgave i KOM på scrapping.no var monokromatisk. Siden min niese som ble 5 år i går er veldig glad i blått, ble det et bursdagskort til henne i blåtoner! Kortet ga meg en herlig 4. plass i runden, og det må jeg jo være fornøyd med!!

Kortet er veldig “meg”. Motiv, lag på lag, søm, blomster, dies og perler. Denne gangen har jeg brukt ark fra Magnolias Summer Memories-kolleksjon, har brukt av arkene “Blue Kitchen Cloth”, “Scandinavian Map” og “Forget Me Not Wallpaper”. Av kartong har jeg brukt Bazzill Great Lakes (mørk blå) Bazzill White (Prismatics) og Core’dinations Weathered Wood (på de lyseblå grenene). Blomstene kommer fra WOC og perlene fra Kaisercraft (fargen “Denim”). Pyntenålen har jeg kjøpt på Panduro og klistremerkebokstavene var opprinnelig hvite fra Papirdesign, de har blitt farget med Copic B34.

Motivet kommer fra Mo Manning og heter “Odette”. Hun er farget med Copics, fargene jeg har brukt finner du nederst i innlegget, som vanlig. Fant ut at denne søte ballerinaen passer fint til Sara, siden hun er veldig glad i å danse og har krøllete hår (riktignok ikke like mye som Odette her). Prikkene i kinnene er laget med min Pilot Super Color-penn i White (extra fine). Sommerfuglstemplene fra Kort og Godt har jeg stemplet med Memento Dual Marker i fargen Danube Blue.

Som vanlig like innsider. Flere sommerfugler fra Kort og Godt, et bursdagsstempel, også det fra Kort og Godt, samt en personlig hilsen.

Enkel bakside også. Gratulererstempelet er også fra Kort og Godt, og sommerfuglene er fremdeles også det. Flere blomster fra WOC og noen flere perler.

Til slutt: Copicsene jeg har brukt til motivet.

One thought on “Sara 5 år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.