Taggekort

Denne ukens Kort-o-mania-oppgave på scrapping.no var “drodling og/eller håndskrift”. Drodling måtte bli løsningen min, for “alle” kjenner igjen håndskriften min. Tagging er jo en form for drodling, tenkte jeg, så jeg designet en tagg. Det var tydeligvis ingen dum idé, for jeg havnet på en finfin 2.plass med dette kortet, som ble sendt til Lisbeth som en liten takk for Bildmålarnastemplene hun kjøpte for meg for litt siden. Brukte noen dager på selve designet, og litt lengre tid på å velge tusjer enn vanlig, men kortet er egentlig uhyre enkelt. Har kun brukt Copictusjer (hvilke ser du nederst i innlegget), svarte Copic-penner i 0.35 og 0.7, Tuxedo Black Dual Marker (Memento) og en hvit penn (Pilot Super White Extra Fine) og X-Press It, i tillegg til Bazzill White (smooth) og to doble magneter fra BG for å ha en ordentlig lukkemekanisme (helt skjult).

Innsidene har personlig hilsen og et sjokoladesitat (her kommer teknisk sett håndskriftbiten av oppgaven inn) i tillegg til en sjokoladeplate skjult i en lomme.

Baksiden er også enkel. Nok et sjokoladesitat skrevet med penn.

Fargene jeg har brukt til å fargelegge taggen min!!

3 thoughts on “Taggekort

  1. WOW, så fantastisk!!!! 😀
    Og for en FLOTT håndskrift du har!! 🙂 🙂
    men jeg er jo helt forelska i den taggingen din!! Og jeg kjenner at jeg er fæælt nysgjerrig på hvordan i alle dager du har fått det til…..?!

    • Tusen takk!! Selve taggen tok noen dager å designe. Jeg startet med ordet “takk” i skisseboken min skrevet med helt vanlige doble bokstaver. La trace over og gjorde noen små forandringer, så et nytt lag med trace med små forandringer og litt bakgrunn, så et nytt lag, og et nytt et, helt til jeg ble fornøyd med selve designet. Jeg la på et siste lag med trace der jeg tegnet HELE taggen og gjorde litt “opprydding” og lagde litt forskjellig linjetykkelser og skyggelegging, før jeg scannet det øverste laget, visket vekk noen flekker i photoshop og skrev det ut på x-press it før jeg fargela hele sulamitten med Copics. Easy peasy, man trenger bare litt tålmodighet! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.