Sølvbryllup

Jeg har fått bestilling på kort til sølvbryllup. Selve bryllupsdagen var på tirsdag, men dagen skal feires i dag.

I received an order for a 25th wedding anniversary card. The anniversary was on Tuesday, but they’re celebrating today.

Jeg er litt lei de vanlige 6×6″-kortene, så denne gangen har jeg prøvd meg på et tryllekort. Det var Marianne som først kom opp med denne bretteteknikken, men jeg har justert målene til å passe mitt kort, som er ca. 7×5″ på frontpanelet. Med “vingene”, som er laget med en MS punch (Lace Heart), blir det litt bredere. Bestiller ville gjerne at jeg skulle bruke dette motivet fra Make It Crafty (“Flirty Seniors” – har brukt det på et kort hun har bestilt tidligere også), de er jo litt søte der de sitter da. Selve motivet er fargelagt med Copics, og både det og panelet bak er stanset ut med Spellbinders Grand Labels Four-dies. Jeg har satt på haugevis av blomster fra WOC og Kort og Godt, endel av dem har blitt airbrushet for anledningen med E19. De fantastiske papirene er fra Pion sin “Från Mitt Hjärta II”-kolleksjon, har brukt av arkene Bårder, Brevduvor (6×6″), Klippark og Rosenram. Teksten på banneret er også skrevet med Copic E19, i tillegg til at jeg har satt på et par hjerteklistremerker i sølv.

I’m a little sick of the average 6×6″ cards, and gave this magic card a try. Marianne was the one to come up with this folding technique, but I’ve adjusted the measurements to fit my card, which is about 7×5″ on the front panel. If you count the “wings” (made with MS Lace Heart punch), it’s a little bit wider. The customer really wanted me to use this Make It Crafty image (“Flirty Seniors” – I’ve used this image on a card she ordered last year too (different recipient, though)), they’re kind of cute sitting there. The image itself is colored with Copics, I’ve diecut it and the panel behind using Spellbinders Grand Labels Four dies. I added heaps of WOC and Kort og Godt flowers, airbrushing some of them with E19. The wonderful papers are from Pion Design’s “From My Heart II” collection; Borders, Homing Pigeons (6×6″), Cut Out Sheet, and Rose Frame. The text I added to the banner is also written with Copic E19, and finally I added a couple of silver heart stickers.

Samme oppsett på innsidene. Teksten er printet ut i fargen E19 rett på mønsterarket. En av de tingene som er genialt med Copics er at det er så utrolig mange muligheter utenom selve fargeleggingen. Det finnes en swatch-fil som man kan laste ned (til Photoshop) som gjør at man finner den nøyaktig samme fargen på PCen som på en tusj. Denne gangen var jeg ekstra heldig, for fargen matcher også mønsterarket helt perfekt!! Den andre innsiden har plass til en personlig hilsen.

I’ve used the same layout on the insides, printing the text on the patterned paper, again with E19. One of the brilliant things about Copics is that there are so many possibilities outside of the actual coloring. There’s a swatch file you can download (to Photoshop) that will give you a color on your computer that perfectly matches the color of any Copic marker. I was extra lucky this time, the color I used also matches the patterned paper perfectly!! The other inside has room for a personal greeting. 

Baksiden, veldig enkelt laget. Har stemplet et poststempel fra Kort og Godt noen ganger på hjertet og frimerkene fra Pion.

The back, very simply done. I’ve stamped a post mark stamp by Kort og Godt a few times on the heart and the Pion stamps.

Til slutt en titt på tusjene jeg har brukt for å fargelegge motivet med.

Finally a look at the markers I’ve used to color my image.

***

Jeg deltar i følgende utfordringer med dette kortet/I’m entering the following challenges with this card:

2 Sisters Challenge – #111: Favorite Stamps

Crafting for All Seasons – #36: Things with Wings

Creative Craft Challenges – Anything Goes

Love to Create – #34: Anything Goes

Kort’o’mania – #70: Bretteteknikk

7 thoughts on “Sølvbryllup

 1. beautiful card lovely image thanks for sharing with us at 2 sisters this week good luck with the challenge Tracy x

 2. For et lekkert kort du har lagd, herlige dies og så nydelig du har fargelagt motivet! Utrolig lekkert pyntet på alle sider også – å titte her hos deg er virkelig inspirerende!
  God helg!
  Klem fra Kjersti:)

 3. Nei du så stilig et kort, fantastiske detaljer og det motivet var jo bare så livlig og herlig fargelagt da 😀
  takk for at du deltok på vår utfordring hos kort o mania!
  klem fra Linda S.L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.