Perlefrik

KOM-kort skrått

Kort-o-mania, også kjent som KOM, er en konkurranse som går to ganger i året over 8 uker på scrapping.no. Jeg har fartet litt hit og dit i vår og har ikke hatt tid til å være med, men på lørdag, da jeg sa til Henrikke at jeg hadde lyst til å lage noe, nevnte hun KOM. Oppgave 7 var ute og passet perfekt til meg – man skulle bruke minimum 10 perler og/eller knapper på kortet sitt, og for en perlefrik som meg var jo ikke det noe problem. Kortet mitt ga meg en andreplass for runden, og det må jeg jo være fornøyd med.

KOM-kortPå mange måter er dette kortet veldig ulikt meg. Det er ikke lag på lag med mønsterark og fargelagt motiv, men av og til er det innmari gøy å lage noe annet! Jeg har faktisk kun brukt resteark på dette kortet. Mønsterarkene er en blanding fra Vintage Summer Basics (1923, 1925) og Vintage Spring Basics (11th of March) fra Maja Design. Jeg har brukt to doily-dies fra Cheery Lynn (English Breakfast, French Pastry) og også Fanciful Flourish-die fra samme produsent, sistnevnte klippet opp litt så det skulle passe til kortet. Blomstene har jeg laget av Vintage Cream filt fra Papertrey Ink stanset ut med to dies fra Marianne Design (LR0162) som jeg fikk av Henrikke til bursdagen min.

Ellers har jeg brukt Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink, hvite perler fra Storyteller og Kaisercraft, gjennomsiktig 3D-teip fra Kooltak og vanlig 3D-teip på rull, tekststempel fra Kort & Godt, rosa Crystal drops fra Wild Orchid Crafts og Soft Granite stempelpute fra Hero Arts. Har også brukt symaskinen og sydd litt vilkårlig to runder rundt kanten på det ene mønsterarket, der kanten forøvrig er rufset med kantskraper fra Tonic.

restearkI går morges tok jeg en nødvendig opprydding i restearkene mine. Nå er alt sortert etter farge og lagt på et bord. Jeg skal kun bruke disse arkene før jeg lar meg selv gå på hele mønsterark igjen… Så det kan jo bli spennende å se hva jeg klarer å få ut av dette over den nærmeste perioden.

One thought on “Perlefrik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.