Glitter og stas

Jeg fikk en helt nydelig hjertedie av snille, gode Renate til bursdagen min i mars som jeg har hatt planer for helt siden den gang. Jeg fikk umiddelbart en idé til noe som kanskje ikke er helt vanlig bruk for LalaLand-dies, men jeg hadde så innmari lyst til å lage et enkelt kort med inlay-teknikk med denne die’en, så en gang tidlig i sommer satte jeg i gang. glitterhjerter frontKortet ble litt større enn mine vanlige enkle kort, det måler 6 1/4 x 4 1/4″, og består kun av kartong fra Papertrey Ink (i fargene Stamper’s Select White, Summer Sunrise, Harvest Gold, Lemon Tart, Aqua Mist og Hawaiian Shores), 3D-puter og glitter. Jeg stanset ut dieen fem ganger fra den hvite kartongen jeg brukte, før jeg dekket resten av kartongen med VersaMark og sticky embossingpulver. Etter en sveip med varmepistolen strødde jeg over distress glitter (rock candy). Jeg stanset ut fem diecuts i fem forskjellige farger, og gjentok prosessen med VersaMark, sticky embossingpulver, varmepistol og distress glitter på de små hjertene i hver bord. Jeg limte det hvite glitterpanelet på basen med 3D-puter, og smatt de utstansede bordene inni. Easy peasy! Og ganske uortodoks måte å brukte LalaLand-dies på, syns jeg selv.

glitterhjerter front skråttKortet ble sendt til Hege, som vant min juni-RAK på scrapping.no. Teksten inni kortet (som vises bittelitt på dette bildet) har jeg skrevet med distress marker i fargen tumbled glass, som matcher den turkise kartongen sånn tålelig greit. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.