Jul i juli

julekort MIC front skrå PS

I dag har jeg faktisk noe så kjølig å vise frem som et julekort. Nå som vi er på tampen av juli går det uhyre fort mot jul, og etter min mening kan man aldri begynne for tidlig med julekortene!

julekort MIC frontKortet mitt har jeg laget meget enkelt, med samme oppsett som jeg brukte på et julekort tidligere i år (det kommer i et blogginnlegg etter hvert det også, ting tar bare litt tid noen ganger). Dette kortet er riktignok veldig mye større, det måler 7 7/8 x 5 5/8″ og jeg har latt det morsomme Christmas Elves House-motivet fra Make It Crafty spille hovedrollen. Ellers er det kun en knapp fra Papertrey Ink, litt floss fra Karen Foster og noen mønsterarkbiter fra Maja Design (“Trivs i kylan”og “Luften är krispig” fra Vintage Winter-serien og “Days of December” fra Vintage Frost Basics-kolleksjonen) som er brukt. Tekstempelet kommer fra en plate med juletekster fra North Star Stamps og er stemplet med Memento Rich Cocoa.

julekort MIC front detalj glitterAlle stedene der det skal være snø har jeg lagt på et lag med glossy accents og strødd distress glitter rock candy over for å få en glittereffekt i snøen.

julekort MIC innsideVanligvis når jeg lager kort lager jeg innsidene omtrent like som forsiden. Når jeg lager enkle kort pleier jeg imidlertid å gjøre det litt annerledes, her har jeg kun satt en liten alv inni kortet, som stort sett er farget med de samme fargene som huset, bortsett fra hud og hår.

julekort MIC CopicsTil slutt som vanlig: En titt på fargene jeg har brukt på motivet mitt. I tillegg til fargene på oversikten har jeg brukt B90, som er en farge jeg har laget med en tom tusj, blenderrefill og B91-refill.

3 thoughts on “Jul i juli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.