Dot dot dot

7Dots front skråttArkene fra den polske produsenten 7 Dots Studio forbinder jeg med klin og klæsj-prosjekter. Jeg er ikke så veldig klin og klæsj av meg, så jeg har lekt meg på en litt annen måte med dette herlige arket fra Illumination-serien. Jeg tenkte umiddelbart at  jeg skulle benytte meg av parallellogrammene i arket ved å skjære ut noen av dem for å få hull og proppe andre opp på 3D-puter. Som sagt, så gjort.

7Dots front rettJeg lagde meg også en slags stensil med to lag med “parallellogram-hull”, som jeg brukte til å legge på litt embossing paste fra Wendy Vecchi for enda mer struktur og liv i fronten av kortet. Parallellogrammene som er proppet opp på 3D-puter har fått et tykt lag med glossy accents.

7Dots front HurraBokstavene mine har jeg laget ved å stanse ut seks lag i forskjellige farger kartong som matcher mønsterarket. Det gamle Studio-alfabetet til Quickutz passer perfekt til dette, siden fonten er ren og enkel uten snirkler, serifer og andre unødvendige elementer som ødelegger. Jeg har brukt kartong i fargene Melon Berry, Sweet Blush, Aqua Mist og Soft Stone fra Papertrey Ink, og Lemon og Audrey Blue fra Simon Says Stamp til å lage bokstavene mine. Aqua Mist-kartongen er den øverste, og den er dekket med glossy accents. Jeg har også satt på noen enamel dots fra My Mind’s Eye.

7Dots baksideBaksiden av kortet har jeg gjort meget enkel, bare noen biter fra mønsterarket, noen enamel dots og et tekststempel fra North Star Stamps som jeg har stemplet og embosset med klart embossingpulver. Kartongbasen min er Melon Berry-kartong fra Papertrey Ink.

One thought on “Dot dot dot

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.