Pakkelapp

pakkelapp frontEt kjapt lite prosjekt i dag. Vi trenger alle pakkelapper til jul, og denne var veldig enkel å lage. Jeg stanset ut selve tagen med en Tag & Bookplates-die fra Sizzix i Powder Blue-kartong. Jeg brukte en snøstensil fra Simon Says Stamp sammen med Spring Rain stempelpute og embossing paste fra Ranger for å lage snøfnuggene. Jeg har brukt en blanding av blonde, silkebånd, seam binding og hvit scrapper’s floss i toppen av tagen, i tillegg til en liten hvit, ringende bjelle.

pakkelapp front detaljDet store snøfnugget er egentlig ikke et snøfnugg, men en doily fra Dusty Attic som jeg har dekket med hvit distress paint, VersaMark, sticky embossingpulver og distressglitter (Rock candy).

pakkelapp baksideBaksiden av tagen har gigantisk plass til navn på både mottaker og giver, stempelet kommer fra North Star Stamps.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.