Blå jul {CopicMarkerNorge}

I dag er det team 2 sin tur til å inspirere til den blå juleutfordringen vi har gående nå på CopicMarkerNorge.

blå tag CMNJeg har laget en tag denne gangen, av Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink og Tag & Bookplates-dieen til Tim Holtz. Tagen har jeg svertet svakt i kantene med blekkfargene Blueberry Sky og Spring Rain fra PTI. Jeg brukte Falling Snow-stensilen til Simon Says Stamp sammen med embossing paste fra Wendy Vecchi for å lage snøfnuggene mine.

Mo Manning - Christmas Fairy HollyMotivet er Christmas Fairy Holly fra Mo Manning. Hun er printet ut ganske liten og fargelagt med Copics, selvfølgelig. Snøkulen hun holder i hånden har fått et tykt lag med glossy accents, og vingene har jeg klippet vekk, printet ut på nytt på vellum, fargelagt bittelitt på baksiden, klippet ut fra resten av motivet og limt det bak, så hun har fått gjennomsiktige vinger!! Hele jenta er proppet opp på litt 3D-puter for dimensjon, og hun står i snø laget med snow paint fra Panduro.

blå tag sløyfedetaljTo sløyfer pryder toppen av tagen, én laget i bånd fra PTI i fargen Blueberry Sky, den andre laget av hvit seam binding farget med blå Copics og blender. To hvite julebjeller henger fra den ene sløyfen og avslutter hele tagen.

Mo Manning Christmas Fairy Holly CMN Copics

I tillegg til fargene over har jeg brukt B40 og B30, som er farger jeg har laget selv. Håper alle som stikker innom får en herlig lørdag, og det er fremdeles masser av tid til å bli med på utfordringen vår. Sleng deg med da vel!

2 thoughts on “Blå jul {CopicMarkerNorge}

  1. love the fairy i just wish that I could translate what you are saying for instructions. For some reason, it will not translate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.