Rød jul? {Ett Trykk}{North Star Stamps}

Julehefte_ElinH.Venge_bidrag3I februar fikk jeg forespørsel om å bidra til årets julehefte for Ett Trykk. Så i år som i fjor var jeg gal og satt på vårparten og mekket julekort for harde livet. I fjor fikk vi skisser å jobbe med til juleheftet, i år sto det to ting i mailen jeg mottok fra Åshild: det skulle være rødt og det skulle være clean & simple. Oooops, to ting som ikke akkurat er helt meg. Rød jul er hvertfall ikke meg, clean & simple er litt bedre. Likevel la jeg hodet i bløt og kom opp med noen kort til slutt.

Kortet er i størrelse A2 (4 ¼ x 5 ½ ”) og basen er laget av Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink. Jeg har brukt dies fra Papertrey Ink til å lage elementene på kortet mitt. Treet, rådyret og fuglene er alle stanset ut med dies fra In the Meadow-settet, treet i Stamper’s Select White kartong, fuglene i Pure Poppy og rådyret i Dark Chocolate. Treet har jeg dekt med Rock Candy distress glitter for en herlig, diskret glittereffekt. Rammene er skjært ut i Pure Poppy og Classic Kraft kartong. Jeg har stemplet et tekststempel fra Gode gamle juletekster CS-platen til North Star Stamps med Memento Rich Cocoa nederst på den røde rammen.

rødt C&S julekort PTI-dies innsideInnsiden av kortet har enda et mørkebrunt utstanset rådyr fra In the Meadow-settet til PTI og fotsporene fra det tilhørende stempelsettet har jeg stemplet med Memento Rich Cocoa.

rødt C&S julekort PTI-dies bakside

Baksiden er også enkel, jeg har brukt Memento Rich Cocoa også her, bare med Snøen laver ned, vert.-stempelet til North Star Stamps denne gangen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.