Pakkelapp

pakkelapp Helge hel pakkeJeg lagde noen meget enkle pakkelapper til jul i fjor. Dette er en av dem, på gaven min kjære bror fikk av meg til jul.

pakkelapp Helge

Jeg stanset ut en hvit og en kraftfarget sirkel med en die og stanset ut et tre med In the Meadow-settet til Papertrey Ink av kraft-kartongen. Den hvite kartongen stemplet jeg direkte i VersaMark-puten min, dekket den med sticky embossingpulver, varmet det opp og strødde rock candy distress glitter over. Jeg stemplet et lite tekststempel fra Norsk Stempelblad på kraftkartongen og limte den på den hvite kartongen. Enkelt og greit!

2 thoughts on “Pakkelapp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.