Rød snøfnuggjul {Ett Trykk}

rødt C&S julekort Penny Black front skrå PSTil årets Ett Trykk julehefte fikk jeg oppgaven med å lage røde clean & simple kort. Jeg skulle lage tre, men klarte ikke helt å bestemme meg, og endte opp med å sende inn fire. Dette er et av dem.

Julehefte_ElinH.Venge_bidrag4Kortet er i A2-størrelse og måler da 4 1/4 x 5 1/2″. Basen er laget av Scarlet Jewel-kartong fra Papertrey Ink. Jeg stemplet et tekststempel fra North Star Stamps med VersaMark og embosset med klart embossingpulver fra Ranger og la en hvit kartongstripe (Papertrey Ink Stamper’s Select White) bak for å få litt kontrast.

rødt C&S julekort Penny Black skråttPanelet med teksten satte jeg på gjenomsiktig 3D-teip fra Kool-tak og limte på noen snøfnugg jeg stanset ut med en Penny Black-die både oppå og under 3D-panelet.

rødt C&S julekort Penny Black detalj inniJeg har stemplet noen snøfnugg fra Holiday Envelope Sentiments-settet til Simon Says Stamp inni kortet med VersaMark, bare for å få litt pynt inni kortet. Likevel er det masse plass inni til å skrive personlig hilsen.

rødt C&S julekort Penny Black baksideBaksiden gjorde jeg også veldig enkel, med flere Penny Black-snøfnugg limt på med Tombow mono multi-lim.

One thought on “Rød snøfnuggjul {Ett Trykk}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.