Julefe {Ett Trykk}

rødt C&S julekort Mo Manning Winter Fairy Holly skrått PSNå begynner det virkelig å nærme seg jul, bare ti dager igjen!!! Dette kortet var et av mine bidrag i årets julehefte for Ett Trykk. Jeg fikk beskjed om å lage røde clean & simple kort, og dette vil jeg påstå er et rødt clean & simple-kort.

Julehefte_ElinH.Venge_bidrag1Selv med clean & simple-kort kunne jeg ikke holde meg unna tusjene mine, så jeg har fargelagt Christmas Fairy Holly fra Mo Manning på Rustic White kartong fra Papertrey Ink. Bakken og vingene har jeg dekket med distress glitter rock candy, og snøkulen har fått et tykt lag glossy accents. Teksten kommer fra Gode gamle juletekster CS-platen til North Star Stamps. Det er et av mine desiderte favorittstempelsett med juletekster og jeg tar det frem år etter år etter år. Jeg har også festet en knapp fra Papertrey Ink i fargen Classic Kraft med litt hvit hemp fra Hemptique.

rødt C&S julekort Mo Manning Winter Fairy Holly skråttMønsterarkene jeg har brukt kommer fra Vintage Winter-serien til Maja Design, jeg har brukt arkene Julhälsningar og Mysigt inne (6×6″). Og selv om kortet skulle være clean & simple kunne jeg ikke dy meg: jeg liksom pynte innsidene på kortene mine uansett.

Mo Manning - Christmas Fairy Holly - ET julehefte 2014 CopicsTil slutt: en titt på tusjene jeg har brukt på julefeen min. Håper alle som er innom og leser har tid til å kose seg litt nå før jul og ikke bare stresser.

One thought on “Julefe {Ett Trykk}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.