Pakkelapper {Ett Trykk}

Det siste jeg bidro med i fjorårets desembernummer av Ett Trykk var enkle pakkelapper. Jeg lagde de i form av små puter, så det var plass til noe godt inni! pakkelapper singel boksTil å stanse ut putene brukte jeg en die fra Papertrey Ink (Essential Pillow Box). Jeg brukte også dies fra Memory Box (Lindeman Snowflake) og My Favorite Things (Let It Snowflake) til å lage snøfnugg i kartong og filt. På denne puten har jeg brukt Classic Smooth White kartong fra Bazzill som jeg har stemplet snøfnugg fra Vinter #1-settet til Stempelglede med Spring Rain og Blueberry Sky blekk fra Papertrey Ink. Teksten er et stempel fra Norsk Stempelblad, også den stemplet med Blueberry Sky. Jeg har trædd litt hvit floss rundt puten og festet et filtsnøfnugg (i fargen Blueberry Sky), et kartongsnøfnugg og en knapp (også fra Papertrey Ink i fargen Blueberry Sky) som pynt.

pakkelapper til fra godisBak på putene har jeg stemplet et Til/Fra-stempel fra Inkido. Have yourself a merry little Christmas er et tekststempel fra Think Big Favorites #20-settet til Papertrey Ink. På putene i farget kartong har jeg gjort all stemplingen med VersaMark og embosset med embossingpulvere (et fra Design Objectives som heter Seafoam White og Inkidos Frost-pulver).

pakkelapper samlet

Alle putene samlet. De samme snøfnuggstemplene er brukt på alle putene, bare i forskjellige farger (Aqua Mist, Spring Rain, Blueberry Sky, Classic Kraft og Dark Chocolate fra Papertrey Ink, Espresso Truffle fra Memento og VersaMark på de som er embosset). De samme to tekststemplene har også blitt brukt på alle putene i forskjellige farger, og det gjelder også snøfnuggene, både i filt (Aqua Mist, Classic Kraft, Blueberry Sky) og kartong (Aqua Mist, Vintage Cream, Blueberry Sky og Dark Chocolate fra Papertrey Ink, Classic Smooth White og Kraft fra Bazzill). Til og med knappene er brukt fra de samme fire PTI-fargene (Aqua Mist, Vintage Cream, Blueberry Sky og Classic Kraft). Det gjør at disse pakkelappene er enkle å masseprodusere når man har dårlig tid sånn rett før jul, selv om man vil at de skal se forskjellig ut til slutt likevel.

One thought on “Pakkelapper {Ett Trykk}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.