Toffifee {North Star}

Toffifee skrått frontJeg lever!!! Her er det lenge siden forrige innlegg, men det betyr ikke at jeg ikke har laget noe. Jeg har laget masse (for meg å være) – det er bare det at det meste ikke kan vises før nettene blir lange og kulda setter inn igjen. I dag har vi en ny utfordring å by på hos North Star, denne gangen spiller vi bingo! Gå inn på bloggen, velg deg en bingorekke og lag noe spennende!

Toffifee toppMitt bidrag denne gangen er en Toffifee-eske. Som vanlig når jeg lager Toffifee-esker bruker jeg ikke original-esken, men lager en helt ny av Bazzill, med originalesken som mal. Jeg har vært i resteskuffen min for dette prosjektet, alt av mønsterark er nemlig rester fra diverse kolleksjoner fra Maja Design, det eneste som ikke var rest er kartongen jeg brukte til å lage selve esken av. Alle kantene har jeg svertet med Wet Cement fra Hero Arts, som er en herlig varm gråfarge. Bannerne har jeg i tillegg rufset litt i kantene med en negl.

Toffifee hele utJeg har stanset ut en kakeserviett av mønsterark med French Pastry-dieen min fra Cheery Lynn og stemplet Hipp, hipp HURRA!-stempelet i midten av kakeservietten med Memento Espresso Truffle. På siden av esken har jeg stemplet Hurra for deg, linje, også med Memento Espresso Truffle. Dette stempelet har jeg faktisk klippet i to, så teksten Hurra for deg er for seg selv og resten er for seg selv, men som bildet over viser går det helt utmerket å sette sammen de to bitene og bruke dem som de var tenkt.

Toffifee undersideUndersiden av esken lagde jeg meget enkel, her er det kun mønsterarkbiter og Hurra for deg-sangen og ikke noe annet.

Håper min lille Toffifee-eske kan inspirere deg til å bli med på bingoen vår!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.