Tidlig ute!

Godt nyttår!

Min nevø blir 7 år i slutten av mars, og jeg har allerede laget bursdagskort til ham. Noen ganger er det veldig deilig å være tidlig ute. Det skal sies at kortet ble laget for to dager siden da Henrikke også skulle scrappe, så det ble et virtuelt lite scrappetreff. Det er alltid like koselig, med meldinger og bilder sendt frem og tilbake. Likevel var jeg effektiv nok til å klare å bli ferdig med kortet mitt.

Davey Doodlebuns front

Jeg ringte faktisk til søsteren min og snakket med nevøen min. Jeg spurte ham om hvilke farger han hadde lyst på til kortet sitt, og da han svarte grønt og gult var jeg litt i villrede. Det er ikke akkurat farger jeg bruker så mye av, men jeg måtte jo gjøre et forsøk. Motivet mitt heter Davey Doodlebuns og er et gratismotiv fra JustINKlined. Nevøen min liker å spille spill på PlayStation, så jeg fant ut at motivet var midt i blinken til ham. Brilleglassene og TV-skjermen har fått et lag med glossy accents oppå den svake blåfargen jeg har farget under. Tusjene mine ville ikke oppføre seg ordentlig da jeg skulle farge TV-benken, så den ble litt rar, men sånn blir det bare noen ganger.

Davey Doodlebuns front skrått

Ellers har jeg laget kortet meget enkelt. Et grønt mønsterark fra Papirdesign (Jacob fra Forventning-serien) og et gult et fra Chatterbox (Eclectique Sunny), et tekststempel fra Kort & Godt (M-121) stemplet med Memento Tuxedo Black og noen enamel dots fra My Minds Eye (fra Remarkable og Boy Crazy-seriene).
Davey Doodlebuns baksideBaksiden meget enkelt laget. Et tekststempel fra North Star Design stemplet med Tuxedo Black på en bit av det gule mønsterarket og et par enamel dots som avslutning. Kortbasen min er laget i Rustic White kartong fra Papertrey Ink.

JustINKlined - Davey Doodlebuns Copics

Fargene jeg har brukt på motivet mitt. Det største problemet med motiver man ikke har sett flere ganger før er at man ikke alltid vet hvilke felter som er hva. Det resulterte i at jeg klarte å fargelegge det ene øyet hans med hudfarge. Da var blenderen god å ha, den visket bort all hudfargen så øyet ble hvitt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.