Jeg vil ha en blå…. bil?

Bildilla blå skrått front PSI dag har vi en ny utfordring på NSD-bloggen, og her er mitt lille bidrag denne gangen. Bildilla-arket fikk jeg dilla på da det havnet i postkassen i februar en gang, og jeg lagde tre bilkort av arket og brukte opp rubbel og bit på de tre kortene. Det er så gøy å bli inspirert når man ikke venter det!

Bildilla blå front skråJeg har blitt veldig glad i å bruke mønsterarkrester på mine kort, og bortsett fra arket med håndskriften (Sewing Collage fra Alma’s Sewing Room-serien til Pion Design) har jeg kun brukt rester fra Maja Design på dette kortet – 8th of March fra Vintage Spring Basics-serien og 1916 fra Vintage Summer Basics. Tekststempelet kommer fra denne platen og er stemplet i fargen Enchanted Evening fra Papertrey Ink på en liten bit mønsterark jeg har stanset ut med en die fra Labels Trio-settet til Spellbinders.

Bildilla blå innside 1Som vanlig med mine innsider har jeg relativt likt oppsett som på utsiden. Jeg har brukt den samme stempelfargen her, i full styrke på hovedteksten og annengangsstemplet med poststempelet.

Bildilla blå innside 2Panelet til den personlige hilsenen har også fått annengangsstempling på samme måte som siden før. Den lille sirkelen kommer fra utklippsarket og er stanset ut med en die i Nesting Circles-settet til Lifestyle Crafts.

Bildilla blå baksidePå baksiden av kortet har jeg brukt de siste to elementene fra utklippsarket. Jeg har også brukt en strimmel fra bunnen av et av Maja-arkene for å bryte opp litt med alle de kvadratiske elementene som er på baksiden.

kortmekkingFor de som ikke skjønner at det noen ganger tar laaaang tid for meg å mekke kort – her er delene kortet består av. Det tar tid å velge ark og oppsett, og så skal man stemple og kutte til et lite hav av paneler. Og det er jo ikke gjort i en håndvending. Håper alle der ute får en super dag og en super helg!

2 thoughts on “Jeg vil ha en blå…. bil?

  1. Må bare skrive litt her også……hihi, kommer til å bli lei meg du 😃 Spammer deg nesten ned her😃! Men disse bilkortene er bare så stilige….digger arkene! Så er det så gøy å se alle panelene, for føler jeg gjør det selv…..skjærer og skjære! Men, det jeg ser du er så flink til og jeg vil bli flink til er å bruke pappen inni panelene😍 Der er jo bare så lurt ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.