Rødt bilkort {North Star}

Bildilla rød front skrå PSHusker du dette grønne bilkortet jeg publiserte for en stund tilbake med Bildilla-arket fra North Star? Eller dette blå, med biler fra det samme arket? Vel, her kommer det siste bilkortet i rekka. I rødt denne gangen.

Bildilla rød front skråBasen på kortet mitt har jeg laget av Raven-kartong fra Bazzill og Fired Brick-kartong fra Coredinations, jeg hadde nemlig ikke rød Bazzill som matchet bilen på bildene. Arket med all teksten på er 1891 fra Vintage Summer Basics-serien til Maja Design, og det litt mer grungy mønsterarket er Ah, Whatever fra Domestic Goddess-kolleksjonen til 7Dots Studio.

Bildilla rød frontFor å få plass til begge bildene av bilene på fronten av kortet må de overlappes litt. Jeg har beholdt litt av det hvite utenfor selve bildet og bruker det som en ramme i tillegg til matten jeg har lagt bak av rød Coredinationskartong. Metallpynten har blitt rød på teksten ved hjelp av hvit distress paint og Dylusions-spray i fargen Postbox Red.

Bildilla rød innside 1Som vanlig har jeg ganske like innsider som utsiden på mine kort. Her har jeg kun stemplet et bursdagsstempel med Memento Lady Bug og satt på en sirkel med en bil – også den kommer fra utklippsarket.

Bildilla rød innside 2Den andre innsiden har plass til personlig hilsen og nok en sirkel fra utklippsarket.

Bildilla rød baksideBaksiden. Enda et bursdagsstempel stemplet med samme farge som tidligere. Bilen er stanset ut med en Sizzix-die.  Jeg limte den røde Coredinationskartongen oppå en bit grungeboard før jeg kjørte sandwichen gjennom BigShot-maskinen min. Jeg stemplet et tekststempel oppå og embosset med  svart super fine detail embossingpulver fra Ranger. Den siste finishen med et par røde enamel dots knytter baksiden til forsiden av kortet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.