Hvor enkelt kan det bli?

Happy birthday skrått frontSvaret er vel egentlig at det kan bli veldig enkelt. På dette kortet har jeg kun brukt kartong, 3D-puter, enamel dots, sugerør og et stempel. Og stort enklere blir det ikke.

Happy birthday front detaljJeg har brukt to kartongfarger fra Papertrey Ink – Aqu Mist og Hawaiian Shores. Bursdagsstempelet kommer også fra PTI (Over Under Easy) og er stemplet med VersaMark. En enamel dot fra pakken “I’m With” og en fra “Reasons Why”, begge fra My Mind’s Eyeenamel dots i matchende farger fra My Mind’s Eye og tre biter sugerør kjøpt fra Upstairs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.