Til dåpsbarnet {Ett Trykk}{North Star}

GD2015_ElinHVenge_0215_01cI år som i fjor har jeg laget dåpskort til Ett Trykk. I fjor var det invitasjoner, i år ble det kort til dåpsbarnet. Siden jeg lagde til gutt i fjor, lagde jeg til jente i år.

GD2015_ElinHVenge_0215_01aKortet er laget på en hvit papirpose med arkene Enjoying the lovely fragrance, a Romantic picnic in the Park og Princess Margareta’s Garden fra Sofiero-kolleksjonen til Maja Design, i tillegg til Vanilla fra Bazzill.

GD2015_ElinHVenge_0215_01dJeg har stemplet Babyskomotivet fra North Star på X-Press It blending card og fargeleagt det med Copics. Jeg har et ordklyngestempel med dåpstema, også fra North Star, som jeg har klippet fra hverandre og kantstemplet med Hero Arts Shadow Ink i fargen Wet Cement. Til dåpsbarnet er også et stempel fra North Star.

GD2015_ElinHVenge_0215_01bPå tagen nedi posen har jeg brukt de samme arkene og den samme rosa blonden fra Kort & Godt som jeg har brukt på forsiden. Sirkelen jeg har laget til personlig hilsen har jeg også stemplet ordklyngestempelet på litt her og der, og jeg har limt på en skje for å pynte opp litt. ET 0215 North Star Babysko CopicsTil slutt har jeg som vanlig med fargene jeg har brukt på motivet mitt. I tillegg har jeg også brukt R80, som er en farge jeg har laget selv med tom tusj, R81-refill og blender-refill.

One thought on “Til dåpsbarnet {Ett Trykk}{North Star}

  1. Jeg bare ELSKER disse kortene du bruker dette stemplet på ❤️ Skulle så ønske jeg hadde klart å fargelegge, men etter en skade skjelver jeg for mye……. Så her er det ihvertfall kjempe positivt at NSD har kommet med ferdig farget, skulle gjerne hatt de i både grønt og brunt også da….hihi, mye skal ha mer er det noe som heter 😍 De er bare super fine, og kortene du lager med de blir alltid så nydelige med oppsettet, detaljer og fargene ❤️❤️❤️ Gleder meg til neste kort ❤️

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.