Toffifee til Renate

Toffifee Renate 2For ganske nøyaktig et år siden overtok Renate scrappebutikken Hjerteboden. Det er en av favorittbutikkene til både meg og Henrikke, så vi var takknemlige da vi fant ut at ikke bare skulle Hjerteboden overleve, men Hjerteboden var i gode hender! Vi sendte denne lille Toffifee-esken nordover til Vadsø (også kjent som Nordpolen) med en liten hilsen skrevet inni lokket.

Toffifee RenateJeg skal innrømme at jeg scrappet ganske mye annet akkurat da denne ble laget, så det er Henrikke som egentlig fortjener all ære, for det er hun som har gjort jobben med fargelegging, bretting, utstansing og det meste annet på denne. Jeg tror jeg skrev hilsenen inni, men resten er faktisk Henrikke. Jeg viser den likevel her, for om ikke annet er konseptet og ideen resultatet av samarbeid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.