Bursdagsfeiring med blogghopp {CopicMarkerNorge}

CMN blogghopp front skrått PSI dag feirer CopicMarkerNorge 4 år og vi feirer med blogghopp! Du skal ha kommet til meg fra Kjersti og hennes rene, enkle kort med Saturated Canary-motiv. Du starter i CMN-bloggen, og følger denne rekkefølgen for blogghoppen:

CMN blogghopp frontJeg har laget et kort med motivet Happy Bee Day fra Tiddly Inks denne gangen. Motivet ble fargelagt på Geirangertreffet våren 2013, så jeg har ikke helt kontroll på hvilke farger jeg har brukt. Papirene er fra Vintage Spring Basics-serien til Maja Design, og jeg har pyntet med blomster fra Kort & Godt, North Star Design og Wild Orchid Crafts, i tillegg til pyntebær fra Magnolia.

CMN blogghopp innsideSom vanlig med mine kort har jeg like innsider som fronten, her har jeg stemplet en tekst fra S-206-platen til Kort & Godt med Memento Espresso Truffle.

CMN blogghopp baksideBaksiden, med flere blomster og enda en tekst fra den samme stempelplaten som jeg brukte inni.

Siden jeg ikke helt vet hvilke farger jeg brukte da jeg fargela motivet mitt, blir det ingen oversikt over tusjene denne gangen, men det bør ikke stoppe deg fra å hoppe videre til Elizabeth, for hun har kontroll på fargene hun har brukt på bryllupskortet sitt!

11 thoughts on “Bursdagsfeiring med blogghopp {CopicMarkerNorge}

  1. Ditt kort är så underbart! Snygg färgläggning och jag gillar skarpt att du dekorerar alla sidorna!
    Superfint! Grattis till era 4 år!
    Kram Annette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.