Bursdagsballonger {Mo’s Clubhouse}{Norsk Stempelblad}

September 2015 - Mo Manning Angelina's Balloons Cody's Balloon Bronte Balloons Bella Balloon Bip Bip Birthday front skråttI dag har jeg et meget enkelt kort å vise frem. Jeg har satt sammen fem motiver fra Mo’s Digital Pencil, stemplet noen bursdagstekster fra Norsk Stempelblad og fargelagt. Og det er faktisk det hele.

Today I have a very simple card to show you. I made a scene from five images from Mo’s Digital Pencil, stamped some birthday sentiments from Norsk Stempelblad and colored the entire thing. And that’s actually it! 

September 2015 - Mo Manning Angelina's Balloons Cody's Balloon Bronte Balloons Bella Balloon Bip Bip Birthday frontMotivene jeg har brukt er fra venstre Bella Balloon (fra Life is like a balloon), Angelina’s Balloons, Bip Bip Birthday, Bronte Balloons (også fra Life is like a balloon) og Cody’s Balloon.

The images I used are (left to right) Bella Balloon (from Life is like a balloon), Angelina’s Balloons, Bip Bip Birthday, Bronte Balloons (also from Life is like a balloon) and Cody’s Balloon

September 2015 - Mo Manning Angelina's Balloons Cody's Balloon Bronte Balloons Bella Balloon Bip Bip Birthday front detalj

September 2015 - Mo Manning Angelina's Balloons Cody's Balloon Bronte Balloons Bella Balloon Bip Bip Birthday front detalj2Inni noen av ballongene har jeg stemplet tekster fra Norsk Stempelblad. Miniplaten Bursdag har den perfekte størrelsen til å lage 1″ pebbles av, men de er også geniale til å stemple inni ballonger, som jeg har gjort her.

Inside some of the balloons I stamped sentiments from Norsk Stempelblad. The mini stamp set Bursdag (Birthday) includes stamps that are the perfect size to make 1″ pebbles from, but they’re also great for stamping inside balloons, which is what I’ve done here. 

cPWg5QDbSZ8oSWQeEcwXcGVP3NWBj7TAaAX-2ZxNPvM

Mo Manning Bella Balloon, Angelina's Balloons, Bip Bip Birthday, Bronte Balloons, Cody's Balloon Copics

Som vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt til motivet mitt.

As usual I finish with the colors I’ve used for my image. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.