Feiring {Mo’s Clubhouse}

September 2015 - Mo Manning Celebrate frontNoen ganger føler jeg for å prøve noe nytt. I dag har jeg prøvd noe HELT nytt, dette kortet ser lite og veldig enkelt ut, men når du bretter det ut er det plutselig litt mer enn bare motiv og kartong. Hele kortet måler 2 7/8 x 2 7/8″ når det er ferdig sammenbrettet, så det er ganske lite. Celebrate-motivet fra Mo Manning har jeg farget med Copics. Jeg har satt på bittesmå (2 mm) perler fra Kort & Godt rundt henne, og stemplet et tekststempel fra miniplaten Grattis fra Norsk Stempelblad med Memento Tuxedo Black.

Sometimes I feel like trying something new. Today I tried something COMPLETELY new – this card may look small and very simple, but when you unfold it, there’s suddenly a lot more than just an image and cardstock. The card measures 2 7/8″ square folded together, so it’s quite small. I colored Mo Manning’s Celebrate with Copics. I added tiny (2 mm) Kort & Godt pearls around her, and stamped a sentiment from a Norsk Stempelblad stamp set in Memento Tuxedo Black. 

September 2015 - Mo Manning Celebrate front skråttKortet er mitt inspirasjonsbidrag for i dag hos Mo’s Clubhouse. Som bildet over viser er kortet egentlig ganske tykt og består av en god del bretter.

The card is my contribution today on Mo’s Clubhouse blog. As you can tell from the photo above, the card is actually pretty thick and has plenty of folds. 

September 2015 - Mo Manning Celebrate baksideDet er holdt sammen med en sløyfe bak. Mønsterarkene er No. II og No. VI fra Vintage Autumn Basics-serien til Maja Design, for anledningen revet fra hverandre lag for lag som en serviett så arkene skulle bli tynnere. Da snakker vi god kvalitet!!!

The card is held together with a bow on the back. The patterned papers are No. II and No. VI from the Vintage Autumn Basics line from Maja Design, torn apart like the layers of a napkin for the occasion, to make the papers thinner. Talk about good quality paper!!! 

September 2015 - Mo Manning Celebrate innsiderMed en gang sløyfen knytes opp bretter kortet seg opp helt av seg selv og viser frem både tags og lommer og bretter her og der. Jeg har stemplet flere tekster fra den samme stempelplaten som på forsiden, og skrevet hilsen til bursdagsbarnet på tagene jeg har lagt i lommene. Har lekt litt i PS så det ikke skal være så lett å lese hva som står!

As soon as the bow is untied the card opens up all on its own, showing off tags, pockets and folds here and there. I stamped more sentiments from that same stamp set as the one I used on the front, and wrote a personal greeting to the birthday girl on the tags I put in the pockets. I played a little in PS to make the greeting illegible in the photos!

Normalt sett ville jeg her hatt et fint bilde av alle tusjene jeg har brukt, men nettsiden jeg plukker fargene mine fra var nede i går, så da blir det en annen oversikt istedenfor.

Normally I’d add a nice little image here listing all the colors I’ve used, but the website I use to make my color swatches was down yesterday, so I’m leaving you with a bit of a different look. 

Hud/skin: E13, E11, E00, E000, E93

Hår og bakke/Hair and ground: E49, E59, E25, E53

Skygge rundt motivet/shading around the image: BG90, B0000, blender

Grønt/green: BG99, BG96, BG93

Rosa/pink: RV99, RV95, RV93, RV91

Grått/gray: W5, W3, W1, W0. W00.

4 thoughts on “Feiring {Mo’s Clubhouse}

  1. Kjempefin brettekort med nydelig motiv på. Trur eg har sett at du har laget tutorials på denne,men finner den ikkje igjen….

    • Takk for gode ord! Denne har jeg ingen tutorial på. Det er mulig jeg kommer til å lage en hvis jeg lager et nytt kort med samme bretting, så følg med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.