For tidlig for jul? {Mo’s Clubhouse}

Mo Manning Little Elf Finn julekort front skrått PSEr det noengang for tidlig å starte med julekortproduksjonen? Jeg syns egentlig ikke det, og startet i januar.

Is it ever too early to start making Christmas cards? I don’t think so, and started back in January. 

Mo Manning Little Elf Finn julekort forsideDagens kort ble laget i en fei i går, med det herlige Little Elf Finn-motivet fra Mo Manning, fargelagt i blått, som er min favorittfarge til jul. Egentlig ikke bare til jul, når jeg tenker meg litt om. Jeg gjorde det enkelt og stanset ham ut i en sirkel, satte ham på en scallopsirkel med kraftkartong og stemplet et tekststempel fra Julehilsen mini-platen til Norsk Stempelblad. Bakgrunnsarket er et gammelt ark fra Inkido, det heter 24:12 blå. Jeg syns blåfargene var litt for skarpe og mønsteret ble litt travelt for prosjektet mitt, så jeg duset det ned med et lag med utvannet gesso over hele arket. Jeg la Wink of Stella på pelskantene, og på julekulen, la på noen chipboardsnøfnugg som jeg har malt hvite og lagt glitter på og pyntet scallopkantene med lyseblå bling fra Kort & Godt.

Today’s card was made in a rush yesterday, with the lovely Mo Manning Little Elf Finn image colored in blue, which is my favorite color for Christmas. Not just for Christmas now that I think about it. I diecut him using a circle die, added him to a kraft scalloped circle and stamped a Norsk Stempelblad sentimen in the bauble. The patterned paper is an old one from Inkido, it’s called 24:12 blå (blue). I think the blues were a little too bright and the pattern a little busy, so I toned it down a bit using some heavily diluted gesso over the entire sheet. I put some Wink of Stella on the fur trimmings and on the bauble, added some chipboard snowflakes I painted white and added glitter to and embellished the scallop edges with pale blue Kort & Godt bling. 

Mo Manning Little Elf Finn julekort innsiderJeg hadde ikke nok av Inkido-arket til innsider, så der brukte jeg en rest av et Stjernehimmelark fra Papirdesign. Tekststempelet jeg har brukt er et gammelt gummistempel fra Kort & Godt. På skrivefeltet satte jeg et lite snøfnugg, bare for å ha noe pynt der.

I didn’t have enough left of the Inkido paper for insides, so I used a scrap from a starry sky paper from Papirdesign. The sentiment is an old rubber stamp from Kort & Godt. I added a little snowflake on the edge of the panel for the greeting, just to embellish a little.

Mo Manning Little Elf Finn julekort baksideGjorde baksiden lik som forsiden. Tekststempel fra en gammel stempelplate fra Norsk Stempelblad. Grantreet fra Inkido har jeg stemplet med Papertrey Ink Classic Kraft, og på snøen har jeg tatt et lag med Wink of Stella, det syns dessverre ikke på bildet.

The back of the card is almost identical to the front. The sentiment is from an old Norsk Stempelblad stamp set. I stamped the Inkido pine tree using Papertrey Ink Classic Kraft, and added Wink of Stella to the snow on the tree. Unfortunately, it doesn’t show in photos.

Mo Manning Little Elf Finn CopicsOversikten min over tusjene ble litt stor denne gangen, jeg måtte nemlig lage den manuelt. De gjør om på Copic Color-siden der jeg vanligvis lager palettene mine, så det går ikke an å komme inn på siden.

My image of the colors I’ved used is a bit big this time – I had to make it manually. They’re revamping the Copic Color site where I usually make my palettes, so I can’t get on the site.

One thought on “For tidlig for jul? {Mo’s Clubhouse}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.