På glattisen {North Star Design}

pakkelapperHei og hopp! Vi har en ny utfordring hos North Star Design i dag, hopp over til bloggen og bli med! Her er mitt bidrag, jeg har laget pakkelapper med motivet Jenteskøyter. Litt enkel fargelegging med Copics er alt som skal til for å få litt liv i dem (E27, 25 og 23 for det brune, N7, N5, N3, N1 og N0 til resten). Panelene er stanset ut med en sirkeldie fra Lifestyle Crafts, og bakgrunnen i kraft er stanset ut med en die fra Cheery Lynn. Jeg har maskert skøytene og brukt Falling Snow-stensilen fra Simon Says Stamp til å lage snøfnugg rundt med embossingpaste. Det syns ikke så godt på bildet, men syns veldig godt irl.

pakkelapper baksidePå baksiden av pakkelappen er Til/Fra-feltet. Her syns snøfnuggene med embossingpaste bedre enn på bildet av forsidene. Og det er faktisk hele pakkelappen. Enkelt og greit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.