Bø! {CopicMarkerNorge}

Vi er midtveis i høstutfordringen vår på CopicMarkerNorge, og det er tid for å vise frem litt mer inspirasjon. 

CMN #71 Hobson on Halloween front

Jeg har laget et litt utradisjonelt Halloweenkort. Ikke veldig skummelt akkurat, jeg har farget Hobson on Halloween fra Mo Manning og puttet ham på et kort der jeg har brukt papirer fra Vintage Autumn Basics-serien til Maja Design.

CMN 71 detaljer booJeg har  satt på teksten BOO med Orange Juice-kartong, og for å gjøre det litt ekstra spennende har jeg gjort om o-ene til øyne der jeg har satt på svarte enamel dots med en bitteliten hvit papirprikk på. Flaggermusene har jeg faktisk laget selv, jeg printet ut svarte flaggermustegninger på kartong, klipte dem ut med saks og farget kanten svart så den hvite kjernen på arket ikke skulle vises før jeg dekket dem med Wink of Stella glitterpenn før jeg dekket flaggermusene med et tykt lag med glossy accents.

CMN 71 innsideIngen Halloween uten godteri, og på innsiden har jeg gjemt en liten sjokoladeplate i en lomme jeg har laget. Jeg har stemplet en edderkopp fra en stempelplate fra Kort & Godt med distress ink black soot og embosset med klart embossingpulver. Jeg stemplet ordet Happy med VersaMark og embosset med hvitt embossingpulver på svart kartong fra Papertrey Ink. Jeg stanset ut “haunting” i Parker-alfabetet til Memorybox og satte på. Penslet på glitter med Wink of Stella-pensel og det var det hele. Jeg brukte en 1″ sirkelpunch til å lage et slags hakk så sjokoladen skulle være lett å få tak i.

CMN 71 baksidePå baksiden har jeg satt en chalkboard-tekst og pyntet med flere glitterflaggermus og også et spøkelse i skinnende vellum. Spøkelse har fått endamel dots-øyne for litt dimensjon.

CMN 71 samletJeg lagde også en topper til en pose med Laban Gale gårdsdyr som jeg satte på. Der brukte jeg Hobson with Treats som jeg fargela på samme måte som den andre. Et spøkelse til og flere flaggermus fikk være pynt. Jeg la Wink of Stella på gresskarene og på kjærligheten. Kjærligheten fikk også et lag med glossy accents, så den skinner ordentlig!

CMN #71 Hobson on Halloween Hobson with Treats Copics

I tillegg til fargene over har jeg brukt RV97 og RV27, som er farger jeg har laget selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.