Juleklem {CopicMarkerNorge}

CMN 72 skisse front skrått PSVi har en ny utfordring hos CopicMarkerNorge i dag. Stikk innom bloggen, se hva det er, lag et fint kort og bli med på moroa. Kan det bli enklere?

CMN 72 skisse frontMitt bidrag er denne lille krabaten, det er Santa’s Little Helper fra Mo Manning, printet ut relativt lyst og farget mer eller mindre med no lines-teknikk. Motivet ble litt større enn det jeg vanligvis farger, så det tar masse plass på kortet denne gangen.

CMN 72 skisse front skråttJeg har fargelagt hjelperen i farger som mer eller mindre matcher fargene i mønsterarkene fra Maja Design som jeg har brukt. Jeg fant ut at arket Julklappar fra Fröjdefull-kolleksjonen måtte passe perfekt til motivet der han sitter med teipdispenseren sin. Jeg har også brukt arkene Ringdans og Hemgjort pynt, også de fra Fröjdefull-serien.

CMN 72 skisse innsidePå innsiden har jeg stemplet en tekst fra North Star Design med Hero Arts Charcoal, stjernene er også fra NSD stemplet med samme farge, bare annengangsstemplet. Jeg har satt på noen hvite perler fra Kort & Godt som pynt.

CMN 72 skisse baksideBaksiden er mer eller mindre lik som forsiden, også her med stempler fra NSD og perler fra Kort & Godt.

CMN #72 Mo Manning Santa's Little Helper CopicsSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt på motivet mitt.

One thought on “Juleklem {CopicMarkerNorge}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.