Enkle bokmerker {North Star Design}

Dette er faktisk dagens andre innlegg. Hvis du er på jakt etter Mo Manning-kort finner du dagens kort her. Vi har en ny utfordring på North Star Design-bloggen i dag, og jeg har laget disse enkle bokmerkene for anledningen.

Februar bokmerkerJeg stanset ut bannere med den største dieen i Notched Star Banner-settet til Papertrey Ink av noen gamle 6×6″-ark fra Minnenas Ateljé-serien til Pion Design (Rosa fjäril & Bokstäver, Ros & Rosenhav og Små blad & rosa ornament er arkene jeg har brukt). Jeg stemplet en tekst fra Lykkeplaten til North Star Design på det ene bokmerket med Memento Rich Cocoa, og på det andre bokmerket La drømmene gå og et sommerfuglstempel fra Ord på veien 1-platen. Jeg fargela sommerfuglen lett med RV93 og RV91 og skjærte ut et banner som var bittelitt større i Bazzill Juicy Plum. Arkene fra Pion er ikke spesielt tykke, så det er greit med litt ekstra kartong som støtte, og den lilla kanten man får rundt pynter litt opp. Det begrenser seg jo automatisk hvor mye man kan pynte bokmerker.

Februar bokmerker baksideJeg kan ikke dy meg, men må alltid gjøre noe med baksiden av prosjektene mine også. Det ene bokmerket fikk kun et mønsterark bak, mens det andre fikk et monogram i tillegg, stanset ut fra mønsterarket med en liten kvadratdie fra Lifestyle Crafts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.