Lykken er å bli ett år eldre {Copic Marker Norge}

Februar - dies forside Lili of the Valley Maisie Two Balloons skrått PSVi har en ny utfordring på CopicMarkerNorge-bloggen i dag. Stikk innom for å se hva det er og bli med på moroa!

Februar - dies forside Lili of the Valley Maisie Two Balloons frontJeg har fargelagt søte Maisie Two Balloons fra Lili of The Valley i lillatoner på mitt kort. Hun er stemplet med Memento Espresso Truffle på Perfect Colouring Paper og stanset ut med en die fra Spellbinders. Bakgrunnen er generasjonsstemplet med Memento Sweet Plum med stempler fra North Star Design og Marianne Design. Teksten fra Norsk Stempelblad AS i ballongen er også stemplet med Memento Sweet Plum, men i full styrke. Februar - dies forside Lili of the Valley Maisie Two Balloons front skråttSelve formen på kortet er laget med den største dieen i Nesting Frames 8-settet til Lifestyle Crafts. Kakeservietten er stanset ut med English Tea Party-dieen til Cheery Lynn. Jeg har ikke brukt kakeserviett på innsidene og baksiden, for etter å ha plukket ut alle de små bitene i hullene på én kakeserviett var jeg litt lei, så jeg gadd rett og slett ikke å stanse den ut tre ganger til, for så å plukke ut bortimot enda 1200 småbiter med papir. Jeg har brukt en die fra Magnolia bak blomstene mine, som alle kommer fra Wild Orchid Craft, og en scallopoval bak motivet og satt på 3D-puter. Blingen jeg har satt i sweetheartblomstene kommer fra Kort & Godt. Februar - dies forside Lili of the Valley Maisie Two Balloons innsideInnsidene har jeg gjort veldig enkle, og her har jeg kantstemplet med poststempler fra North Star Design og stemplet hovedteksten fra Hilsninger-platen til Norsk Stempelblad AS. Februar - dies bakside Lili of the Valley Maisie Two BalloonsBaksiden har jeg gjort ganske enkel, noen flere blomster fra WOC med den samme blingen som på forsiden, og mer av den samme kantstemplingen som jeg har gjort foran og inni. Her har jeg også brukt noen små sommerfugler fra Kort & Godt og stemplet en tekst fra Livet-platen til Norsk Stempelblad AS.

Copiccolor-siden er for øyeblkket nede, så det blir ingen fin tusjoversikt i dag.

Skygge: B93, B91, B90 (selvlaget), blender

Bakke: C5, C3, C1, C00, blender

Hud: BV31, E13, E11, E00, E000, E0000, E93

Hår: E25, E31, E30, E29

Lilla: RV97 (selvlaget), RV95, RV93, RV91

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.