Dette er din dag! {Mo’s Dream Team}

Ellen 60 Mo Manning Flower Jar front skrått PSDet er onsdag, og min dag på Mo’s Dream Team-bloggen. Denne gangen har jeg laget et vårlig bursdagskort med Flower Jar i fokus. Kortet skal til en dame som liker pastellfarger, og planen min var å lage et lilla kort, så jeg satte i gang med fargelegging av lilla blomster. Men jeg kunne jo ikke bare ha lilla blomster, så noen ble gule og noen ble rosa. Da motivet var ferdig så jeg det – jeg måtte lage et gult kort, det var jo de gule blomstene som syntes best.

It’s Wednesday and my day on Mo’s Dream Team blog. This time I’ve got a spring themed birthday card focusing on Mo’s gorgeous Flower Jar. The card is for a woman who likes pastels. My plan was to make a purple card, so I started coloring purple flowers. I couldn’t use just purple, and decided to color some flowers yellow and some pink. When I finished the image I realized that I needed to make a yellow card – the yellow flowers were the ones that popped the most. 

Ellen 60 Mo Manning Flower Jar frontMed 1st of March, 8th of April og 10th of April-arkene fra Vintage Spring Basics-serien til Maja Design ble det litt lilla til slutt likevel, og de to små tekstene fra Hilsninger-platen til Norsk Stempelblad AS er stemplet rett på det ene lilla mønsterarket og stanset ut med en Project Life-die fra Becky Higgins. Jeg har satt på en lilla knapp fra Papertrey Ink og knytt en sløyfe med hvit scrapper’s floss.

Using the papers 1st of March, 8th of April and 10th of April from the Vintage Spring Basics line from Maja Design I was still able to make it a little bit purple, and the two little sentiments from a Norsk Stampelblad AS stamp set are stamped straight onto one of the purple patterned papers and diecut using a Becky Higgins Project Life die. I added a purple Papertrey Ink button and tied a bow with some white scrapper’s floss.Ellen 60 Mo Manning Flower Jar front skråttDe små sommerfuglene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart, og jeg har limt på bling fra Kort & Godt i midten av hver sommerfugl.

The little butterflies are made using a Martha Stewart punch, and I glued Kort & Godt bling to the body of each of the butterflies. 

Ellen 60 Mo Manning Flower Jar innsidePå innsiden har jeg gjort det enkelt, og kun stemplet et bursdagsstempel fra North Star Design. Kakeserviettene har jeg stanset ut med en die fra Cheery Lynn.

I made the insides simple, and stamped a birthday sentiment from North Star Design. I diecut the doily using a Cheery Lynn die.

Ellen 60 Mo Manning Flower Jar baksidePå et kort med mange sommerfugler syns jeg denne teksten fra Livet-platen til Norsk Stempelblad AS passer veldig fint. Og det er faktisk hele kortet.

I think the butterfly sentiment from a Norsk Stempelblad AS stamp set is perfect on a card with butterflies, and that’s it. 

Copiccolor-siden er nede for telling for øyeblikket, så det blir ingen pen oversikt over tusjbruken denne gangen.

The copic color website is down right now, so there’s no pretty look at the markers I’ve used. 

Lilla/purple: BV17, 04, 02, 20.

Rosa/pink: R56, RV34, R83, RV11.

Gult/yellow: Y32, 11, 00.

Blader/leaves: G28, YG63, G82.

Krukke/jar: B12, 00.

Vann/water: B02, 01.

Bakgrunn/background: BG90, B90, 0000, blender.

Bakke/ground: W4, 2, 0, 00, blender.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.