Gyngehest {Mo’s Dream Team}

Mo Manning Bronco Betty Amalie 1 år front flatt PSDet er onsdag og Dream Team-tid. I dag har jeg et bursdagskort til en liten kjemper av en jente. Hun var prematur og bodde på sykehuset til hun var nesten et halvt år, så det er ekstra stas å lage ettårskortet hennes.

It’s Wednesday and Dream Team time. Today I have a birthday card for a little fighter of a girl. She was premature and had to stay in the hospital until she was about six months old, so it’s extra fun to make her first birthday card. 

Mo Manning Bronco Betty Amalie 1 åri skråttJeg har brukt Bronco Betty fra Mo Manning som hovedmotivet mitt, og kortet er laget med en die fra GoKreate og en kombinasjon av mønsterark fra Maja Design (3rd of March fra Vintage Spring Basics-serien) og Magnolia (Vintage Pink Quilt fra Somebunny Loves You-kolleksjonen). Sommerfuglene er klippet ut fra rester av flere Vintage Spring Basics-ark.

I’ve used Mo Manning’s Bronco Betty on the front, and the card is made with a GoKreate die and a combination of patterned paper from Maja Design (3rd of March from the Vintage Sprin Basics line) and Magnolis (Vintage Pink Quilt from Somebunny Loves You). I fussycut the butterflies from scraps of several of the Vintage Spring Basics papers. 

Mo Manning Betty Bronco Amalie 1 år frontBak det rosa mønsterarket har jeg lagt osteklut for å lage litt liv i kortet, og selve mønsterarket er satt på lav 3D-teip. Bak hovedpanelet har jeg skjært ut en del av det ene mønsterarket (den lille gule kanten som vises utenfor motivet) og det doble panelet er limt på resten av kortet med 3D-puter. Jeg har stemplet poststempler fra en haug med produsenter (M-123 og M-150 fra Kort & Godt, New York-stempler fra Magnolia, Oslo-stempel fra Marianne Design og Sonoma County-stempel fra Basic Grey) med Hero Arts Soft Granite blekk og et bursdagsstempel fra Norsk Stempelblad AS på en bit av mønsterarket fra Maja Design og stanset ut med en 1″ sirkelpunch fra EK Success og satte på en pebble med litt glitter i.

I put some cheesecloth behind the pink paper to create a little bit of dimension, and put the paper itself on some 3D tape without too much height. Behind the main panel I cut a part of one of the patterned papers (the little yellow border that you can see outside the image) and I glued the double panel to the rest of the card using some dimensional foam. I stamped post stamps from a bunch of companies (M-123 and M-150 from Kort & Godt, New York stamps from Magnolia, Oslo stamp from Marianne Design and a Sonoma County stamp from Basic Grey) using Hero Arts Soft Granite ink and a birthday stamp from Norsk Stempelblad AS on a piece of the Maja Design patterned paper. I used a 1″ circle punch from EK Success on the paper and added a pebble with glitter on top. 

Mo Manning Bronco Betty Amalie 1 år front flattNår kortet ligger flatt ser man litt mer av dimensjonen som faktisk er i kortet. Ettallet er stanset ut med en av talldiesene i By the Numbers-settet til Papertrey Ink. Jeg har stanset ut tallet fire ganger i hvit kartong og lagt oppå hverandre, med det øverste laget stanset ut av mønsterarket fra Maja Design. Jeg har lagt Wink of Stella på toppen, og så et tykt lag med Glossy Accents på toppen. Øyet til hesten har også fått Glossy Accents. Sommerfuglene har også fått et lag med Wink of Stella og er brettet på midten for å lage dimensjon. Den rosa blonden som ligger nederst kommer fra Kort & Godt.

With the card laying flat it’s easier to see more of the dimension that’s actually there. I diecut the number with one of the dies in Papertrey Ink’s By the Numbers die set. I diecut the number four times in white cardstock and put on top of eachother, and added a layer of the patterned patterned paper on top. I added a coat of Wink of Stella all over the number and a coat of Glossy Accents on top. I also added a heavy coat of Glossy Accents to the eye on the horse. I put a coat of Wink of Stella to the butterflies and folded them in the middle to create dimension. The pink lace at the bottom is from Kort & Godt. 

Mo Manning Bronco Betty Amalie 1 år innside

På innsidene har jeg de samme mønsterarkene som på forsiden, bare i motsatt rekkefølge. Jeg har stemplet et tekststempel fra Gratulerer med dagen-platen til Stempelglede med Angel Pink blekk fra Memento på en lyserosa kartong fra Bazzill. Langs kanten har jeg stemplet et par bittesmå motiv fra Ord om glede-platen, også den fra Stempelglede.

On the insides I’ve used the same patterned papers as the ones on the front, only in the opposite order. I stamped a sentiment from a Stempelglede birthday stamp set using Memento Angel Pink ink on pale pink Bazzill. I stamped a couple of tiny images from another Stempelglede stamp set along the edge. 

Mo Manning Bronco Betty Amalie 1 år baksidePå baksiden har jeg brukt de samme stemplene langs kanten og teksten jeg har stemplet er fra Kort & Godt.

On the back I’ve used the same stamps along the edge, and the sentiment is from Kort & Godt. 

Mo Manning Bronco Betty Amalie 1 år CopicsSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt. I tillegg til fargene over har jeg brukt RV97, som er en farge jeg har laget selv.

As usual I finish with the colors I’ve used. I’ved also used RV97, which is a color I’ve made myself. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.