Superenkelt {Ett trykk}

Jeg koser meg på påskeferie i fjellet, langt fra både PC og mobildekning, men jeg har likevel et lite prosjekt å vise frem. Dagens kort var mitt februarbidrag i Helt enkelt-oppgaven vi i designteamet får i hvert nummer, der vi fokuserer på én type pynt. Poenget er at det skal være enkelt. I februarnummeret var fokuset på tekst, og jeg har brukt alle stemplene på Til mannen-platen fra Norsk Stempelblad AS.

ET0116heltenkelt front skråttDe fleste av stemplene har jeg bare stemplet på den blå kartongen fra Papertrey Ink med vannmerkepute, men ett av stemplene er stemplet i svart og embosset. Jeg delte det blå panelet mitt i to, proppet begge bitene opp på 3D-teip fra Clas Ohlsson på svart kartong fra PTI og satte på to enamel dots fra Marianne Design. Veldig enkelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.