Hipp hipp hurra for Leon {Mo’s Dream Team}

En søndag for nøyaktig åtte år siden ble min nevø født. Lille Leon så ut som en gammel mann, han var blå i huden og skrukkete. Skrukkene er borte og huden hans har den fantastiske egenskapen som gjør at han blir knallbrun selv uten å være i sola. Heldiggrisen, jeg vil bytte!

On a Sunday night, exactly eight years ago today, my nephew was born. Little Leon looked like an old man, his skin blue and wrinkly. The wrinkles are gone and his skin has the delightful ability that makes him really tanned even if he doesn’t go in the sun. Lucky guy, I want to trade! 

Mo Manning Wishing for snow boy forside

Jeg har laget et bursdagskort for anledningen, og selv om vi er på påskeferie på hytta med (det jeg antar når jeg skriver dette mange dager i forveien i Oslo, ca 35 mil unna hytta) masse snø syns jeg dette Wishing for snow boy-motivet fra Mo Manning var perfekt for anledningen. Jeg farget motivet med Copics, la en stensil over og brukte embossing paste for å få effekten av snøvær. Jeg limte motivet rett på en kartongbase, stemplet en tekst og embosset den, limte den på med 3D-puter og satte på noen enamel dots for enkel pynt.

I made a birthday card for the occasion, and although we’re on Easter vacation at our cabin with (this is an assumption, seeing as I’m writing this blog entry days in advance in Oslo, about 350 kilometers from the cabin) plenty of snow I think this Wishing for snow boy image from Mo Manning was perfect for the occasion. I colored my image using Copics, put a stencil on top and used embossing paste to create the effect of snow. I glued my image straight to my cardbase, stamped a sentiment and embossed it. Finally, I glued it on using foam dots and added a few enamel dots to embellish a little. 

One thought on “Hipp hipp hurra for Leon {Mo’s Dream Team}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.