Flere blomster {Mo’s Dream Team}

Det er onsdag og min dag på Mo-bloggen.

It’s Wednesday and my turn on Mo’s Dream Team blog

Mo Manning Roses in Vase frontDenne gangen har jeg laget et superenkelt kort. Jeg har fargelagt Roses in Vase med Copics, stemplet en tekst fra Norsk Stempelblad AS og satt panelet på Vintage Pink kartong fra Bazzill. Til slutt satte jeg på noen duggdråper fra Staz, og det er faktisk hele kortet.

This time I made a super simple card. I colored Roses in Vase using Copics, stamped a Norsk Stempelblad AS sentiment and glued the panel to Bazzill Vintage Pink cardstock. I embellished with a few Staz dew drops, and that’s the entire card. 

Mo Manning Roses in Vase CopicsFargene jeg har brukt til motivet mitt. Jeg har også brukt R80, som er en farge jeg har laget selv.

The colors I used for my image. I also used R80, which is a color I’ve made myself. 

One thought on “Flere blomster {Mo’s Dream Team}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.