Sommer, sol og juletag {Mo’s Dream Team}

Det er onsdag og min dag på DT-bloggen til Mo Manning. Det er 1. juni og offisielt sommer. Hva er da bedre enn å vise frem et ordentlig sommerlig prosjekt? Jeg har lagd en pakkelapp med juletema. Det passer vel fint i juni?

It’s Wednesday and my day on Mo Manning’s DT blog. It’s June 1st and officially summer. What’s better than showing you a super summery project? I’ve made a gift tag for Christmas. That’s appropriate for June? 

Juletag Mo Manning Little Elf PipaJeg har brukt Little Elf Pipa på pakkelappen min. Hun er fargelagt med Copics (for halvannet år siden, så jeg husker ikke fargene, men vet at B90-serien, E40-serien og W-fargene er hovedfargene jeg har brukt) og klippet ut og limt på tagen. Selve tagen er svertet litt i kanten med Blueberry Sky og lengre inn med Spring Rain, begge blekk fra Papertrey Ink. Jeg brukte en stensil fra Simon Says Stamp til å lage snøfnugg med Art Anthology Sorbet i fargen Frost. Farget litt seam binding med B95 og B91 og lagde en sløyfe. Knøyt fast to bjeller i sløyfen og lot den lille jenta henge fra en snor.

I used Little Elf Pipa on my gift tag. She’s colored with Copics (about a year and a half ago, so I don’t remember the exact colors. But I do know that the B90s, E40s and Ws are my main colors), fussy cut and glued to the tag. The tag itself is ink blended around the edgdes with Blueberry Sky, and Spring Rain further in, both are inks from Papertrey Ink. I used a Simon Says Stamp stensil to make snow with some Art Anthology Sorbet in the Frost color. Using B95 and B91 I colored some seam binding ribbon and tied a bow. I added two bells to the bow and let the little girl hang from a little piece of string. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.