Lille larven aldri mett? {Mo’s Dream Team}

Disse onsdagene kommer oftere og oftere! Det er Mo’s Dream Team-tid igjen. Denne gangen har jeg laget et veeeeldig enkelt kort, kun fargelegging, litt Wink of Stella og Glossy Accents.

I feel like it’s Wednesday nearly every day, the weeks fly by so quickly. It’s Mo’s Dream Team time again. This time I’ve made a veeeeery simple card – only coloring, a bit of Wink of Stella and Glossy Accents. 

Mo Manning Mushroom Hut frontJeg har brukt motivet Mushroom Hut (den delte versjonen) og fargelagt på kraft. Først med Copics, så med fargeblyanter over, for å skape litt mer liv og kontraster. Jeg brukte en hvit fargeblyant til å lage en ramme og satte det fargelagte panelet på en base i samme farge, som jeg har svertet i kantene med hvitt pigmentblekk. Jeg tegnet også en hvit ramme på basen.

I used Mushroom Hut (separated) and colored on kraft, first with Copics, then colored pencils on top, to create a little more contrast. I used a white colored pencil to make a frame and put the colored panel on a kraft base. I ink blended some white pigment ink on the cardbase and also drew another white frame. 

Mo Manning Mushroom Hut med Copics og blyanterSpesielt på kraft er det kjekt å bruke fargeblyanter over tusjingen. Kraft er et relativt mørkt underlag å fargelegge på, så når blekket fra tusjen trekker seg ned i arket blir mye av intensiteten man vanligvis får med Copics borte. Fargeblyantene legger seg derimot oppå papiret og lysner hele motivet.

When coloring on kraft it’s good to use colored pencils on top of the marker coloring. Kraft is a fairly dark surface to color on, and a lot of the intensity you get when using Copics on lighter backgrounds gets lost, because the ink seeps into the paper. The colored pencils, on the other hand, sit on top of the paper, making the image brighter. 

Mo Manning Mushroom Hut sniktitt innsideSelv om kortet mitt er superenkelt ville jeg ta igjen noe av forsiden inni kortet, så jeg printet den lille larven på innsiden av kortet og fargela ham der også.

Even though my card is super simple, I wanted something to be repeated on the inside. I printed the little caterpillar on the inside of the cardbase and colored him up there, too. 

Copics:

RV29 – 25 – 23 – 21

RV69 – 66 – 63

Y17 – 15 – 13 –  02

E47 – 44 – 43

C9 – 7 – 5

C2 – 1 – 0

B01 – 00 – 000

YG17 – 25 – 03

 

One thought on “Lille larven aldri mett? {Mo’s Dream Team}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.