Happy Birthday {Hobbykunst}

Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for stempler fra My Favorite Things, og spesielt de som Stacey Yacula designer, hun har en herlig strek!!

Her har jeg stemplet og maskert en muffins, stemplet skilpadden, stemplet konfetti på bakgrunnen og hatt det gøy med tusjene. Jeg startet med skilpadden og muffinsen, før jeg fargela bakken i grått. Så var det himmelen sin tur. Jeg ville ha en slags ombreeffekt, så jeg startet øverst med den mørkeste blå av de jeg hadde valgt ut og fortsatte nedover med lysere og lysere blåfarger før jeg til slutt fikk en sømløs overgang mellom det blå og det grå. Til slutt var det grei skuring å fargelegge konfettien.

Jeg stanset ut panelet med den største dieen i Stitched Rectangles STAX set 2, den gir 1/16″ ramme rundt når man limer panelet på et A2-kort. Jeg brukte Fishtail Flag Frames-settet til å stanse ut bannere i koordinerende farger kartong fra Papertrey Ink (Harvest Gold, Orange Zest og Raspberry Fizz). Jeg stemplet og embosset tekst på det rosa banneret, limte det oransje rett på hovedpanelet og de andre to med 3D-puter i ulike høyder før jeg pyntet med paljetter fra Little Things from Lucy’s Cards i farger som matchet (paljettene er fra Candy Corn- og Sweet Shop-blandingene). Bannerdiesene fra MFT jeg har brukt stanser også ut ramme rundt selve banneret, og jeg har brukt rammen fra den rosa og satt på inni kortet og stemplet en av de andre tekstene inni rammen på kortets innside i rosa, man ser litt av det til høyre her.

Det er gøy å lage kort kun med favoritting!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.