Konfirmasjonskort til gutt

I går var jeg i godisbutikken på Strømmen (også kjent som Bikuben), stedet der både tid og penger flyr avgårde. I går fløy det nok ekstra mye ut av kontoen, jeg klarte nemlig å kjøpe to stk av samme stempelplate. Jeg vandret lenge mellom stempler og dies i TH-“avdelingen”, men at jeg klarte å få med meg to av samme hadde jeg virkelig ikke trodd. Jeg klarte også å betale for en penn som allerede var min, som de attpåtil ikke selger i butikken.. Jeg pleier å ta med meg en penn for å skrive navnet på nye kartongfarger jeg kjøper på baksiden av kartongen, for så å legge en liten tag av den til i kartongprøvesamlingen min. For å være en (litt/veldig? – stryk det som ikke passer) rotete person er jeg i utgangspunktet veldig glad i organisering, hvertfall når det gjelder scrappesaker.

Over til dagens kreasjon. Etter besøket i godtebutikken i går fikk jeg besøk av søs som bestilte et konfirmasjonskort til en gutt. Det skulle være røft, ellers fikk jeg frie tøyler. Jeg øynet muligheten til å få brukt noe av alt stæsjet jeg hadde kjøpt, og gledet meg til å lage noe som ikke inneholdt en eller annen søt Magnolia-figur. Nok en ting jeg virkelig ikke hadde trodd. Jeg koste meg med distress-inks, dabbere, dies og griset noe voldsomt, jeg syns til og med det var gøy. Nesten utrolig for en som i utgangspunktet hater å få søl av noe som helst slag på fingrene. Og kort ble det, fint kan det vel ikke kalles, men syns det ble røft og tøft, som var oppdragsteksten jeg fikk fra søs.

Jeg blir en veldig glad scrapper når jeg klarer å bruke resteark. Mønsterarkene på dette kortet er kun rester fra noen Kaisercraft-ark jeg har hatt liggende leeeenge. Tagen har jeg laget av Core’dinations distress-ark (kjøpt i går), som jeg har embosset med retro circles-folder, også fra TH (kjøpt i går), før jeg har kjørt sandpapir over (også kjøpt i går).

Har stanset ut TH Old Jalopy (kjøpt i går) i grungeboard (kjøpt i går), malt den med vintage photo (kjøpt i går), walnut stain og black soot (kjøpt i går), gått over etterpå med distress crackle paint rock candy over hele bilen. På kantene av bilen har jeg brukt svart dabber (kjøpt i går) for at kantene ikke skal være grungeboard-grå. På bilen har jeg brukt litt gull-dabber (også kjøpt i går, nevnte jeg at pengene flyr ut av kontoen?) Billetten med konfirmasjonsdatoen er stanset ut med TH ticket strip (kjøpt i går) før jeg har brukt sandpapir på kantene for å få frem den lyse fargen i kartongen, brukt edge distresser for å få rufsete kanter og så svertet kantene med black soot.

Jeg har satt på sprocket gears (kjøpt i går) og game spinners (kjøpt i går) på den store tagen på forsiden. Fant ut at den passet fint midt i en retrosirkel. Jeg har stanset ut reinforcers med tiny tabs and tags fra TH (kjøpt i går) i svart bazzill og satt på noen knøttsmå tannhjul (kjøpt i går) rundt omkring på retrosirklene. I tagen har jeg festet seam binding som jeg har fargelagt (en med black soot, en med vintage photo, en med Copics YG93, 97 og 99, og den siste med Copics YR12 og 18). Det er ingen tvil om at jeg foretrekker Copicsene til å fargelegge bånd med. Copicsene gir mye mer fargespill i båndet, er ikkenoe søl i motsetning til distress (jeg hater jo i utgangspunktet gris og søl), og i tillegg er det tørt med en gang. Jeg er utålmodig når jeg holder på med dette og det er tungvint å ta frem varmepistolen for å tørke bånd (jada, bare kall meg lat).

“Til konfirmanten” er et stempel fra Stempelglede, banneret er laget med TH die “Tattered Banners” (kjøpt i går). Felgen på hjulet på bilen er en trykknapp jeg hadde liggende.

På innsidene har jeg limt fast tager jeg har laget av mønsterpapir, her har jeg også satt på trykknapper.

Har laget en lomme med plass til penger. “Magi”-stempelet er fra Stempelglede. Har embosset lommen med tannhjul-embossingfolder fra TH (kjøpt i går). Her syns også de bittesmå tannhjulene litt bedre i midten av et par av tannhjulene.

Teksten på lommen tagen står i er printet ut fra PCen.

På billetten har jeg stemplet et av stemplene på mini muse-platen til TH (den jeg klarte å kjøpe to av i går) med distress ink black soot.

Teksten på tagen er også printet ut fra PCen. To stempler til fra mini-muse-platen er stemplet på tagen.

Tagen på baksiden har blitt kjørt gjennom embossingfolderen med tannhjulene, akkurat som lommene på innsiden av kortet.

Nok et metalltannhjul med viser fra TH på baksiden av kortet.

Har stemplet den lille bilen på mini-muse-platen helt nederst i høyre hjørne på tagen, syns ikke det gjør noe om det ikke blir jevnt pga strukturen i kartongen, ble litt kul effekt.

Med tanke på hvor mange ganger jeg nå har skrevet “kjøpt i går”, er det rart pengene fløy ut av kontoen?? Og det ble kjøpt mer enn det jeg har vist her nå. Kan du tippe hvor mye jeg brukte???

Deltar i følgende utfordringer med dette kortet:

Simply Create Challenges – Time to distress: Challenge #50

Pollycraft Challenge – Challenge #106: Distressing (Maria)

Craft Us Crazy – Challenge #15: Anything Goes

AiFactory Challenges – August: Anything Goes

Sparkles Forum Challenges – Challenge #18: One For The Boys

Paper Crafting Journey – Challenge #17  Anything Goes

Til slutt et lite bilde av dagens middag, kun for å friste.. Er jeg slem nå??

Masse gode grønnsaker stekt i ovnene med rapsolje og indrefilet. Bearnaisesaus og noe godt i glasset ved siden av.

God middag!

6 thoughts on “Konfirmasjonskort til gutt

  1. […] tid enn vanlig, men på fredag fikk jeg melding om at de hadde fått inn refill. På lørdag (se konfirmasjonsinnlegget mitt som kom etter en real handletur) var jeg derfor innom og fikk min etterlengtede refill, samt […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.