Mer hortensia

Har man god hukommelse er det mulig man husker dette lilla hortensiakortet jeg publiserte i begynnelsen av måneden? Jeg gikk litt amok med det motivet og endte opp med å fargelegge tre varianter til. Aurora Wings Hydrangea rosaDette første kortet var det første jeg lagde. Eller, motivet var hvertfall det første motivet jeg fargela, før det lilla. Jeg stanset ut motivet med en kvadratdie fra Lifestyle Crafts og delte kvadratet mitt i tre like brede striper. Basen til kortet er Rustic White kartong fra Papertrey Ink og jeg stemplet et tekststempel fra North Star Stamps med Memento Tuxedo Black nede på kortet, før jeg limte på blomstermotivet mitt med 3D-puter.

Aurora Wings Hydrangea rosa CopicsIkke veldig mange Copics som ble brukt her, men det holdt!

Aurora Wings Hydrangea blå flattDet neste kortet ble fargelagt med no lines-teknikk. Jeg skrev ut motivet med 15 % opacity fra PS, og da blir strekene så lyse at man knapt ser dem allerede før man begynner å fargelegge.

Aurora Wings Hydrangea blå CopicsB60-serien til Copic har en fantastisk klar blåfarge som etter min mening ikke brukes nok. Jeg har brukt de samme grønnfargene her som på det rosa (og også det lilla kortet), men droppet den aller lyseste.

Aurora Wings Hydrangea blåJeg farget litt kartong med B66, skar ut en tynn stripe og stanset ut en pyntekant med en Magnolia-die som er all “pynten” dette kortet fikk. Jeg stemplet et stempel fra Over Under Easy-settet til Papertrey Ink med Memento Paris Dusk, skråklipte den ene enden og satte hele tekstpanelet på 3D-teip.

Aurora Wings Hydrangea hvitTil slutt gjorde jeg noe helt nytt (hvertfall for meg): Jeg fargela et motiv med prisma-blyanter. Motivet skrev jeg ut på Classic Kraft kartong fra Papertrey Ink. Kortets base er av Stamper’s Select White (også PTI), mens de mørkegrå stripene er Smokey Shadow.

Aurora Wings hydrangea hvit rett frontJeg har brukt fargene PC911, PC909, PC908, PC912, PC1005, PC914, PC1004, PC989 og PC938. Som siste finish på kortet stemplet jeg et Gratulerer-stempel fra Kort & Godt (fra platen S-201) med Hero Arts Charcoal blekk og satte på to hvite perler (snow)  fra Kaisercraft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.