Rundt år

Helge 70 rundt frontRund bursdag og rundt kort? I januar fikk jeg bestilling på to bursdagskort til en pølsemaker på 70 år. Det første kortet finner du her, og dette er det andre. To ganske forskjellige kort, om jeg tør si det selv. Motivet er The Tramp fra Mo Manning, og er fargelagt med Copics. Jeg tegnet rundt den største die’en i Spellbinders Grand Decorative Circles One-settet og klippet ut formen på kortet av bazzill kraft med et lag mønsterark oppå (Canus-arket fra Flower Frames-serien til Pion Design) for å få riktig gråfarge på basen av kortet. Die’en ble så brukt til å stanse ut det blågrå mønsterarket (Caeruleus) som jeg limte oppå basen. Jeg klipte til motivet og limte det på fronten av kortet, stemplet et tekststempel fra North Star Stamps med VersaMark og embosset med embossingpulver fra Ranger. Siste finish på fronten av kortet ble pølsemakerens alder, stanset ut med en Sizzix-die (word play) av grungeboard dekket med Caeruleus-arket til Pion Design.

Helge 70 rundt inniInnsidene er veldig enkle. Jeg fant teksten til pølsemaker-sangen til Leif Juster på nettet  og puttet den på den ene innsiden av kortet, mens den andre innsiden har plass til en personlig hilsen.

Helge 70 rundt baksideOgså veldig enkel bakside. Jeg har brukt de samme arkene her som på de andre sidene, og fortsatte med å bruke dies-settet fra Spellbinders for å bygge opp baksiden. Jeg stemplet et bursdagssangstempel fra North Star Stamps på det ene mønsterarket med Distress Ink stormy sky, og da var kortet ferdig. Veldig enkelt!

Mo Manning The Tramp Helge 70 CopicsTil slutt: En titt på fargene jeg har brukt på motivet mitt.

2 thoughts on “Rundt år

  1. For et stilig kort!! Morsomt med sangen til, og Chaplin ble jo litt Leif Juster som sang sangen. Kan tenke meg kortet ble godt mottatt. Flott ide og supert utført.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.