En enkel pakkelapp {Mo’s Clubhouse}

Det er min tur til å inspirere på Mo’s Clubhouse-bloggen i dag, og jeg har laget en enkel pakkelapp med Little Elf Kit for anledningen. Hun er fargelagt i blått, ingen overraskelse akkurat.

It’s my turn to inspire on Mo’s Clubhouse blog today, and I’ve made a simple gift tag using Little Elf Kit for the occasion. She’s colored in blue, not exactly a surprising color coming from me. 

Jeg har stemplet et tekststempel fra Norsk Stempelblad i stjerna med Blueberry Sky blekk fra Papertrey Ink. Snøfnuggene jeg har stemplet rundt er fra et snøfnuggsett fra North Star Design og er stemplet med Enchanted Evening, også det er blekk fra PTI. Jeg har lagt på et lag med Wink of Stella på stjernen, men det syns ikke på bildet.

I stamped a Norsk Stempelblad sentiment inside the star using Blueberry Sky Ink from Papertrey Ink. I used a snowflake stamp from a North Star Design stamp set with Enchanted Evening ink (also PTI) here and there around the little elf. Finally I added a layer of Wink of Stella to the star, but you can’t really tell from the photo. 

Mo Manning pakkelapp baksideBaksiden har jeg gjort veldig enkel, bare Til/Fra-stempel fra NSD, stemplet i den samme mørkeblå fargen som snøfnuggene på forsiden av pakkelappen. Papiret jeg har brukt er Sleigh Ride fra Wintertime in Swedish Lapland-kolleksjonen til Pion Design.

I made the back very simple, just a To/From stamp from NSD, stamped in the same dark blue color as the snowflakes on the front of the gift tag. The patterned paper is Sleigh Ride from Pion Design’s Wintertime in Swedish Lapland collection. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.