Noe søtt til jul {North Star Design}{CopicMarkerNorge}

I dag har vi en ny utfordring hos North Star Design, og tilfeldigvis er det også min kalenderluke hos CopicMarkerNorge. Stikk innom begge bloggene – hos NSD er hele teamet med på å inspirere og hos CMN får du ekstra julestemning med litt musikk for ørene.
Toffifee nisse i arbeid PionJeg har laget denne Toffifee-esken. Får man noengang for mye sjokolade til jul? Jeg syns hvertfall ikke det. Esken er laget av Chocolate-kartong fra Papertrey Ink og dekket med mønsterark fra Wintertime in Swedish Lapland-kolleksjonen til Pion Design. Motivet fra North Star Design heter Nisse ved skrivebord, stor utgave. Jeg har ikke brukt hele stempelet, men har stanset det ut til en sirkel for at jeg skulle få plass på Toffifee-esken min. Jeg har også brukt Poststempel Nordpolen, liten og Nordpolen ekspress, i tillegg til Stjerneklynge medium (på bakgrunnen, generasjonsstemplet) og et av stemplene fra den gamle Gode gamle juletekster-platen.

Toffifee nisse i arbeid Pion baside

På baksiden av esken har jeg også brukt stjerneklyngestempelet, i tillegg til Godkjent av julenissen med et par perler som pynt.

NSD desemberutfordring 2015 nisse i arbeid CopicSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt på motivet mitt.

2 thoughts on “Noe søtt til jul {North Star Design}{CopicMarkerNorge}

  1. Hei, for et nydelig kort du har laget:)
    jeg lurer på om det er en dies, de snøfnuggene du har på kortet.?De var rålekre. Vet du hva de heter?
    Mvh Lin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.