Små gavekortholdere {Norsk Stempelblad}

Gavekortholdere juletemaPå Stempelscrapmessa i september lagde jeg disse gavekortholderne da jeg hadde demo hos Ett Trykk/Norsk Stempelblad på lørdagen. De er egentlig helt like som de jeg hadde i juninummeret, bare med juletema. Her har jeg brukt kraftkartong, Christmas in Norway-kolleksjonen til Pion Design og noen helt herlige stempler fra Julehilsen mini-platen og Chalk jul-platen.

Gavekortholdere juletema baksideHer er baksiden. Gavekortholderne er enkle å lage, og det er lett å legge f.eks. brente mandler eller hjemmelagde karameller i esken inni hvis man bare skal gi bort en liten ting til noen. Det er jo tanken som teller, og det ligger mye omtanke bak hjemmelaget snop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.